Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
TES

Haku päättyy
30.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Tikkakoski 41160, Tikkakoski

Lisätietoja antaa
Anne/ ISS Rekrytointi /anne.jokelainen@iss.fi

Kokoaikainen aamusiivooja Tikkakoskelle

Työtehtävän kuvaus
Hei sinä siivoustehtävistä kiinnostunut! Oletko oma-aloitteinen ja etsit aikaiseen aamuun painottuvaa työtä? Saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme tiimiimme TIKKAKOSKELLE SIIVOOJAA vastaamaan koulun ja päiväkodin ylläpitosiivouksesta. Kohteet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Työtä tehdään ma - pe klo 05:00-13:00. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Huomioithan että julkisella liikenteellä ei ole mahdollista kulkea työajan puitteissa.

Haemme tehtävään omatoimista tekijää, joka tarttuu työtehtäviin reippain ottein! Olet iloinen asiakaspalvelija ja sinulle on tärkeää olla mukana luomassa tiloja, joissa kaikilla on hyvä olla. Arvostamme itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta sekä innokkuutta uuden oppimista kohtaan. Tähän työhön edellytämme aiempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutuksen luemme eduksi.

Me ISS:llä tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa! Pääset työskentelemään arvostavassa ja kannustavassa työympäristössä. Panostamme hyvinvointiisi ja mahdollistamme oman kiinnostuksesi mukaan erilaisia urapolkuvaihtoehtoja. Voit lukea lisää digilehdestämme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja hae mukaan ISS:n iloiseen tiimiimme! Hakuaika päättyy 30.9.2021.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=37129&field_id=0&place_id=10175&did=4200&jc=1&lang=fi

Jaa ilmoitus