Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
TES

Haku päättyy
30.9.2021

Työpaikan lähiosoite
Tikkakoski 41160, Tikkakoski

Lisätietoja antaa
Anne/ ISS Rekrytointi /anne.jokelainen@iss.fi

Kokoaikainen siivooja

Työtehtävän kuvaus Hei sinä siivoustehtävistä kiinnostunut! oletko kiinnostunut vaihtelevista ja monipuolisista työtehtävistä? Saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme tiimiimme TIKKAKOSKELLE SIIVOOJAA vastaamaan useiden asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Kohteina mm. jäähalli, koulu sekä tikkakosken monipalvelupiste. Kohteet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan. Työtä tehdään ma - pe klo 05:00-13:00. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Huomioithan että julkisella liikenteellä ei ole mahdollista kulkea työajan puitteissa.

Haemme tehtävään omatoimista tekijää, joka tarttuu työtehtäviin reippain ottein! Olet iloinen asiakaspalvelija, pidät vaihtelevista työtehtävistä ja olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen. Arvostamme itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta sekä innokkuutta uuden oppimista kohtaan. Tähän työhön edellytämme aiempaa kokemusta siivoustyöstä, alan koulutuksen luemme eduksi.

Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Me ISS:llä tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa! Pääset työskentelemään arvostavassa ja kannustavassa työympäristössä. Panostamme hyvinvointiisi ja mahdollistamme oman kiinnostuksesi mukaan erilaisia urapolkuvaihtoehtoja. Voit lukea lisää digilehdestämme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja hae mukaan ISS:n iloiseen tiimiimme! Hakuaika päättyy 30.9.2021.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=37128&field_id=0&place_id=10175&did=4200&jc=1&lang=fi

Jaa ilmoitus