Opiskelijatöihin.fi

wpd Finland Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 6.10.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
6.10.2021

Työpaikan lähiosoite
Keilaranta 13 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Sofia Latva-Koivisto +358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi

wpd Finland Oy: Projektikehittäjä tuulivoimapuistohankkeisiin

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, täysiaikainen
Sijainti: Taka-Lyötyn katu 4, 90140 Oulu + Keilaranta 13, 02150 Espoo
Positioluokka: Projektityö (teknillinen)
Haku-DL: 6.10.2021

Tulevaisuuden energiantuotanto perustuu hiilidioksidittomaan uusiutuvaan energiaan ja tuulivoimalla on merkittävä rooli vihreiden tavoitteiden saavuttamisessa. wpd group osallistuu aktiivisesti tämän energiamuutoksen mahdollistamiseen yli 3200 työntekijän voimalla 27 eri maassa.

Euroopan johtaviin tuulivoima-alan toimijoihin lukeutuvaan wpd-konserniin kuuluva wpd Finland Oy on erikoistunut tuulipuistojen suunnitteluun, rahoittamiseen, toteuttamiseen ja operointiin sekä maalla että merellä. wpd Finland on rakentanut Suomeen neljä tuulipuistoa ja kehitystyön alla on tällä hetkellä kymmenkunta uutta puistoa. Lisäksi rakenteilla on kaksi tuulivoimapuistokokonaisuutta joissa yhteensä 50 tuulivoimalaa. Yritys aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007 ja toimipisteet sijaitsevat Espoossa sekä Oulussa.

wpd Finland etsii nyt kasvunsa tueksi tuulivoiman eri mahdollisuuksista innostunutta projektikehittäjää Oulun tai Espoon tiimiin!

Projektikehittäjänä tehtäväsi on avustaa hankevastuullista projektipäällikkönä nimettyjen kotimaisten tuulivoimapuistohankkeiden kehittämisessä. Kehitettävät hankkeet ovat paitsi moniulotteisia, myös kestoltaan pitkiä, joten tässä roolissa sinulla on mahdollisuus tutustua hankkeiden koko elinkaareen aina suunnittelusta käytännön rakentamiseen. Työtehtäväsi vaihtelevat hankkeen vaiheen mukaan ja työpöydälläsi voi olla esimerkiksi erilaisten lupien esivalmistelua, dokumentointia ja raportointia, yleisötilaisuuksissa avustamista, maastokäyntejä sekä yhteydenpitoa viranomaisiin ja maanomistajiin. Voit siis olla joko urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi tekijä - toimenkuva on muokattavissa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan - mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja wpd:llä sinulla on aikaa kysyä, keskustella sekä tuoda myös omia ideoitasi esille. Tämä onkin ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa tuulenkestäväksi asiantuntijaksi!

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulla olevan hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä sosiaalista pelisilmää. Olet myös ratkaisukeskeinen ja pysyt positiivisena myös haastavissa tilanteissa. Sinulla on kenties jo aiempaa soveltuvaa työkokemusta, minkä lisäksi arvostamme myös ymmärrystä tuulivoima-alan koukeroista, kuten ympäristövaikutusten arvioinnista, maankäytön suunnittelusta ja luvitusprosesseista. Kokemusvuosia tärkeämpää on asenteesi: olet aidosti kiinnostunut perehtymään uusiutuvan energian tuotantoon ja ottamaan osaa ilmastonmuutoksen hillintään!

Sinulta toivomme:
-Soveltuvaa ylempää tai alempaa korkeakoulutaustaa (esim. ympäristötieteet, biologia, maantiede, energiatekniikka)
-Aloitteellista, toimeentarttuvaa ja perusteellista työskentelytyyliä
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
-B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta

Lisäksi eduksesi katsomme, jos sinulla on osaamista joistain näistä:
-Ympäristöalan osaaminen
-Tuulivoima-alan tuntemus
-Paikkatietojärjestelmien hallinta

wdp tarjoaa sinulle:
-Aidosti merkityksellisen työpaikan - wpd:llä pääset osallistumaan uusiutuvan energian tuotannon rakentamiseen ja sitä kautta ilmastonmuutoksen hillintään
-Perusteellisen perehdytyksen ja tilaisuuden kehittää osaamistasi vaihtelevien työtehtävien ja koulutusten kautta yhden Euroopan suurimman tulivoimakehittelijäyhtiön leivissä
-Välittävän työyhteisön, jonka arvoja ovat empaattisuus, yksilöllisyys, luottamus ja kunnioitus
-Joustavat työn tekemisen tavat sekä mahdollisuuden etätyöhön
-Hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan

Haluatko muuttaa urasuuntaasi 1,5°C astetta kestävämmäksi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 6.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/96985/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

wpd Finlandista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.wpd.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme wpd Finlandin palvelukseen.
Www

Jaa ilmoitus