Opiskelijatöihin.fi

Insplan Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
13.11.2021

Työpaikan lähiosoite
Länsikatu 15 80110, Joensuu

Lisätietoja antaa
Toni Seppänen 0405499880

Valaistusverkon suunnittelija

Työtehtävän kuvaus Tulisiko sinusta Insplanin uusin vahvistus valaistusverkko puolelle? Olemme valtakunnallisesti toimiva energia-alan yritys, ja olemme parhaillaan laajentamassa valaistuksen parissa työskentelevää tiimiämme uudella osaajalla. Tehtävään voi työllistyä valtakunnallisesti niin Porvoon, Tampereen, Seinäjoen, Joensuun kuin Rovaniemenkin toimipisteeltämme. Meillä myös etätyöskentely on osa työkulttuuria, joten sijainnin suhteen olemme hyvin joustavia.

Työntekijänä toivoisimme sinun olevan oma-aloitteinen ja kykeneväinen sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Olet joustava, vuorovaikutustaitoinen ja kommunikoit sujuvasti niin tilaajien kuin oman tiimisi kanssa. Keylight, CADS, Dialux ja/tai muiden ohjelmistojen osaaminen katsotaan myös eduksi. Lisäksi sähköverkon tuntemus voi olla hyödyksi, jos oman innostuksen mukaan olisit kiinnostunut täydentämään työtäsi myös sen puolen tehtävissä Insplanilla.

Tehtävässä onnistumista tukee tehtävään sopiva koulutus ja/tai 1-3v. työkokemus valaistusverkon suunnittelusta. Voit mainiosti hakea tehtävään esimerkiksi vastavalmistuneena opiskelijana, joka on tehnyt kesätöitä alamme tehtävissä. Meillä saat kattavan perehdytyksen työhösi, ja koemmekin tärkeäksi motivoituneen asenteen ja halukkuuden oppia.

Haluaisitko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden valaistusverkkoa? Insplanilla pääset mukaan alan kiinnostavimpiin projekteihin, ja työssä onnistumista sinua tukee luotettava työnantaja, mukavat työkaverit sekä modernit työvälineet, jotta saat keskittyä olennaiseen eli itse tekemiseen.

Kiinnostuitko? Hae siis paikkaa pikimmiten alla olevasta linkistä, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan sisällä ja olemme yhteydessä potentiaalisiin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä, eli 13.11.2021.

https://insplan.teamtailor.com/jobs/1387474-valaistusverkon-suunnittelija

Lisätietoja antaa Toni Seppänen, 0405499880 toni.seppanen@insplan.fi.
Www

http://www.insplan.fi/

Jaa ilmoitus