Opiskelijatöihin.fi

M&J Dynastia Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sovittavissa

Palkkaus
Takuupalkka + provisio

Haku päättyy
7.11.2021

Työpaikan lähiosoite
Hapelähteenkatu 35 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Janiina Kekkonen, 044 526 4462

Asiakaspalvelija

Työtehtävän kuvaus Aloitimme uuden toimeksiannon yrityksen kanssa, joka löytää asiakkailleen parempia ratkaisuja heidän nykyisiin lainoihin ja luottoihin. Asiakkailla saattaa olla useita kalliita lainoja, johon toimeksiantajamme tarjoaa merkittäviä rahallisia säästöjä. Meidän tehtävänämme on auttaa keskeneräiseksi jääneiden hakemusten täytössä.

Etsimämme henkilö pystyy toimimaan asiakaspalvelutehtävissä sekä asiakastilanteen mukaan myös erilaisissa myyntiprojekteissa.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssä vaaditaan sujuvaa tietokoneen käyttöä sekä täsmällistä otetta asiakkaan tietojen täydentämiseen. Positiivinen ja kannustava asenne sekä hyvät ihmissuhdetaidot ovat avainasemassa työssä onnistumiseen. Aiempaa kokemusta ei välttämättä puhelintyöskentelystä tarvita, sillä perehdytämme jokaisen työntekijän huolellisesti ja varmistamme näin hyvän laadun myös toimeksiantajallemme.

Työ soveltuu erinomaisesti korkeakouluopiskelijoille, esimerkiksi tradenomille.

Työajat ovat pääsääntöisesti ma-pe 08:45-16:00, toki välillä kontaktoimme asiakkaita myös 16:00-20:00 välisenä aikana, eli valmius satunnaisiin iltavuoroihin on hyvä olla. Työntekijöillämme on turvana takuupalkka, mutta omalla ahkeruudella sekä tehokkuudella palkkaa pystyy nostamaan. Ensimmäisinä kuukausina meillä tienataan keskimääräisesti 20 € / h. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä pikaisesti!

Hakemukset: janiina.kekkonen@mjdynastia.fi (voit myös soittaa 044-5264462 ja kysyä lisää) tai kotisivuillemme www.mjdynastia.fi/rekry.

Käy tsekkaamassa myös somekanavamme:
www.facebook.com/mjdynastia
www.instagram.com/mjdynastia
www.linkedin.com/company/mjdynastia
Www

https://www.mjdynastia.fi/

Jaa ilmoitus