Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
TES

Haku päättyy
30.11.2021

Työpaikan lähiosoite
Kuopio 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Anne Jokelainen anne.jokelainen@fi.issworld.com

Osa-aikainen siivooja

Työtehtävän kuvaus Etsimme motivoitunutta SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen KUOPIOON. Tässä tehtävässä vastaat toimistojen ja rappukohteiden siivouksesta Kuopiossa keskustassa sekä Inkilänmäellä. Työn voi suorittaa oman valinnan mukaan joko arki aamuisin klo 06:00 – 10:00 tai arki-iltaisin klo 14:00 – 18:00. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa:

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

Sinulta me toivomme:

halua tehdä töitä ja oppia uutta. Puhdistuspalvelualan tutkinnon ja aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä katsomme eduksi.
itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta.
erinomaista palveluasennetta.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Hae mukaan iloiseen joukkoomme, viimeistään 30.11.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten hae pian!
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=37757&field_id=0&place_id=10148&did=4200&jc=1&lang=fi

Jaa ilmoitus