Opiskelijatöihin.fi

Sovelluskehittäjät / Academic Work

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
23.12.2021

Työpaikan lähiosoite
Yrttipellontie 1D, 4th floor 90230, Oulu

Lisätietoja antaa
Anni Pikarinen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs03@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15063722

Front-end, Back-end tai Full-Stack Developer, Sovelluskehittäjät

Työtehtävän kuvaus Etsimme koodareita Sovelluskehittäjille työskentelemään selainpohjaisen sovelluskehityksen parissa asiakaskohtaisissa projekteissa. Heillä on tällä hetkellä tarvetta tekijöille sekä front-end, back-end ja full-stack-kehityksen ja monien eri teknologioiden parissa. Tehtävä sopii uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle (myös osa-aikaisuus on mahdollista), mutta myös jo kokemusta keränneelle osaajalle – olit siis vasta ensimmäistä työpaikkaasi hakeva tai jo kokeneempi osaaja, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus
Sovelluskehittäjät on kolmen sovelluskehitykseen ja konsultointiin erikoistuneen yrityksen muodostama yhtiöperhe, joka tarjoaa sovelluskehitys- ja asiantuntijapalveluita ensisijaisesti asiakkaan omaa liiketoimintaa tukeviin tuotekehityshankkeisiin. Sovelluskehittäjien konsultit palvelevat sovelluskehityksen kaikissa vaiheissa: toteutuksessa, mutta myös sitä edeltävissä määrittely- ja suunnitteluvaiheissa, ja palveluihin kuuluvat myös AI-pohjaiset ratkaisut ja tuotteet sekä mobiilikäyttöiset logistiikan sovellukset. Sovelluskehittäjät etsii nyt uusia osaajia web-kehityksen pariin, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan joko front-end, back-end tai full-stack-kehityksen pariin. Projektit, joihin pääset mukaan ovat hyvin monipuolisia, mutta tyypillisimmin järjestelmät ovat suoraan asiakkaiden liiketoimintaa tukevia selainpohjaisia järjestelmiä. Asiakkaina on paljon kaupan ja palvelualan sekä teollisuussektorin yrityksiä, joilla on asiakasrajapintaa mobiilissa tai verkossa.

Tarjoamme
-Mahdollisuuden valita juuri sinulle sopivan tavan tehdä töitä - esimerkiksi konttorilla, asiakkaalla tai etänä, aamulla tai illalla – mikä sinulle sopii parhaiten!
-Työrauhan keskittyä juuri siihen työhön, mitä haluat tehdä – voit työpäivän aloittaessasi laittaa heti luurit korville ja alkaa koodaamaan, ilman että työaikaa tarvitsee käyttää esimerkiksi sisäisiin palavereihin (ellet sitten itse halua)
-Mahdollisuuden aloittaa työurasi ja kerryttää monipuolista osaamista eri toimialoilta erilaisten asiakasprojektien parissa, ja kuitenkin samalla jatkuvuutta Sovelluskehittäjien omien kollegoiden kautta
-Mahdollisuuden kerryttää ensimmäistä oman alan työkokemusta (tai sitten saada heti haastaviakin työtehtäviä, jos olet jo kokeneempi osaaja)
-Jatkuva tuki oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä ja täältä.

Työtehtävä
Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan joko käyttöliittymäsuunnittelu ja/tai tietokanta- ja back-end ohjelmointi ja kehittäminen asiakasprojekteissa

Etsimällämme henkilöllä on
-Tehtävään soveltuva koulutustausta tai opinnot meneillään
-Kiinnostusta asiakasprojekteissa työskentelyyn
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tässä tehtävässä etsimme sinulle sopivan projektin osaamisesi perusteella, joten emme edellytä sinulta valmiiksi osaamista tietyistä teknologioista. Sinulla voi kuitenkin olla osaamista esimerkiksi seuraavista teknologioista:

Front End Developer, esimerkiksi:
-JavaScript-frameworkit kuten React tai Angular
-React Native
-TypeScript

Back End Developer, esimerkiksi:
-Java, Node, C#, C++
-PHP/Laravel
-Python/Django
-SQL, API-rajapinnat
-AI- tai RPA-osaaminen on eduksi

Versionhallinta:
-Yleisimmät versionhallintatuotteet – GittLab, tai vastaavat DevOps-tuotteet

Projektiosaaminen:
-Ketterät menetelmät, Agile, Scrum
JIRA tai vastaavat tuotteet

Kerrothan hakemuskirjeessäsi omasta osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi!

Työntekijänä olet:

-Itsenäinen
-Yhteistyökykyinen

Muuta tietoa
-Aloitus: Sopimuksen mukaan
-Kesto: 12 kk (tavoitteena jatko tämän jälkeen)
-Sijainti: Etänä, asiakkaiden tiloissa tai toimistolla Oulussa
-Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sovelluskehittäjien puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille. Anni Pikarinen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs03@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15063722

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Tehtävää voit hakea täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/frontend-backend-tai-fullstack-developer-sovelluskehittajat/15063722
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/frontend-backend-tai-fullstack-developer-sovelluskehittajat/15063722

Jaa ilmoitus