Opiskelijatöihin.fi

Norlandia Päiväkodit

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
3.1.2022

Palkkaus
Yksityinen sos. alan tes

Haku päättyy
5.12.2021

Työpaikan lähiosoite
Rantaraitti 2 70820, Kuopio

Lisätietoja antaa
Anu Ronkaiselta osoitteesta anu.ronkainen@norlandia.com tai 0108367378

Varhaiskasvatuksen opettaja, Norlandia Louna

Työtehtävän kuvaus Haemme nyt iloiseen joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa Norlandia Lounaan!

Onko lasten ja perheiden parissa tehtävä työ sinun juttusi? Oletko utelias ja seikkailunhaluinen? Oletko aina halunnut viettää työpäiväsi ulkoilen, liikkuen ja luontoa yhdessä lasten kanssa ihaillen? Oletko innokas oppija ja halukas kehittämään osaamistasi? Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme huipputyyppi ja haluamme sinut mukaan joukkoomme!

Varhaiskasvatuksen opettajana työskentelet oman työtiimisi pedagogisena johtajana vastaten laadukkaan pedagogiikan toteutumista. Tuet ja edistät lasten kehitystä, kasvua sekä oppimista. Hallitset sujuvasti varhaiskasvatussuunnitelmien sisällöt ja toteutat niitä käytännön työssäsi. Olet arvojemme mukaisesti aktiivinen, osaava, tavoitteellinen ja työyhteisöäsi kunnioittava. Omaat rauhallisuutta hoitaa haastaviakin tilanteita ja palon innostua tavoitteellisesta varhaiskasvatuksesta. Haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta varhaiskasvatuksen työpaikkaa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkintoa, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Norlandiassa pääset osaksi ammattitaitoista, osaavaa ja innostunutta työyhteisöä. Kuuntelemme ihmisiämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa. Käytössäsi on laaja yksityinen työterveyshuolto, edullinen työpaikkaruokailu sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Tehtävä alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään sinua, voit kysyä lisätietoa tehtävästä tai meistä Anu Ronkaiselta osoitteesta anu.ronkainen@norlandia.com tai 0108367378

Mikäli jaat innostuksemme laadukkaaseen varhaiskasvatukseen lähetä hakemuksesi meille 5.12.2021 mennessä.

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta vuodesta 1994. Vuonna 2014 liityimme osaksi kansainvälistä Norlandia Preschool perhettä, johon kuuluu päiväkoteja pohjoismaissa sekä Hollannissa, Puolassa ja Saksassa. Vuosien varrella olemme kasvaneet ja toimimmekin nykyään yli 40 kunnassa ja meillä on 80 yksikköä. Työllistämme yli 750 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Vastuullamme on yli 3700 lapsen hoito, leikki ja varhaiskasvatus.
Www

https://ura.norlandiapaivakodit.fi/jobs/1454060-varhaiskasvatuksen-opettaja-norlandia-louna

Jaa ilmoitus