Opiskelijatöihin.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
11 pv - 1 kk

Työ alkaa
29.11.2021

Palkkaus
10€/h + viikonloppulisät

Haku päättyy
12.12.2021

Työpaikan lähiosoite
Mestarinkatu 15 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
Aretta Rundgren, 0443431201

Lumityöntekijä viikonlopputöihin

Työtehtävän kuvaus Kuopion Huoltotrio on kiinteistön hoitoon ja kiinteistötekniikkaan erikoistunut yritys Kuopiossa. Huoltotrio tuottaa palveluita kiinteistöhoidon ja -tekniikan eri osa-alueilla. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus saada lisätienestiä liittymällä mukaan lumityöntekijäksi tulevalle talvelle 2021-2022!


Haemme useita reippaita ja hyvän asenteen omaavia tekijöitä Kuopion kohteisiin. Työ on keikkatyötä, eli työpäivät ovat lauantaisin ja sunnuntaisin. Työvuoro alkaa aamulla noin klo 5:00 ja kestää iltapäivään. Töitä on, kun lunta on satanut yli 5cm. Palkkaus perustuu kiinteistöalan työehtosopimukseen: tuntipalkka noin 10€/h ja päälle viikonloppulisät, eli esim. sunnuntaisin tuplapalkka. Tehtävässä vaaditaan täysi-ikäisyyttä.


Lumityöntekijänä huolehdit kohteiden siisteydestä eli lapioit sekä kolaat lunta. Työ vaatii hyvää peruskuntoa ja nohevaa asennetta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista hommista. Työt tehdään pareittain tai ryhmässä. 


Työ alkaa kun on lunta. Hakemalla voit päästä mukaan työntekijäpooliin, eli sinulle tarjotaan töitä aina kun tekijät tarvitaan viikonlopuksi!


Laita lyhyt hakemus sivuillamme tai aretta.rundgren@ammattitaitoa.fi tai soita Aretalle 0443431201!


Vielä tiivistetysti:
MITÄ: Lumityöt, lapiolla ja kolalla.
MILLOIN: Lauantaisin ja sunnuntaisin, kun on yli 5cm lunta.
PALKKA: Kiinteistöalan tes, noin 10e/h + viikonloppulisät.


Nähdään ATA:lla!

ATA-Henkilöstöpalvelut Kuopiossa on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan.
Www

https://ammattitaitoa.fi/tyopaikka/tyopaikka-3288485/

Jaa ilmoitus