Opiskelijatöihin.fi

Clevry

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.12.2021

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
9.12.2021

Työpaikan lähiosoite
PL 170 40011, Heeros palvelut

Lisätietoja antaa
Valtteri Kainulainen, valtteri.kainulainen@clevry.com

Junior Cloud Engineer, kokoaikainen, Telia Inmics-Nebula, useita paikkakuntia

Työtehtävän kuvaus Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Telia Inmics-Nebulalle, Junior Cloud Engineeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään siihen Clevryn kautta. Telia Inmics-Nebulan pääasialliset toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä, mutta voit myös halutessasi työskennellä tehtävässä täysin etänä. Tehtävään valitulle henkilölle järjestetään kattava Accelerate Cloud -koulutus yhteistyössä kumppanimme QA:n kanssa.

Tehtävässä työskentelet operatiivisessa roolissa asiakasympäristöjen parissa tehden mm. asiakkuuksien, pääsyoikeuksien sekä palvelinkaistan avauksia. Lisäksi tikettijärjestelmän kautta ratkaistaan erilaisia palvelupyyntöjä liittyen palvelinkapasiteettiin, integrointeihin, uusiin käyttäjiin tai kustannusten raportointiin.

Soveltuva opintotausta tehtävään on esimerkiksi tietojenkäsittely- tai IT-painoitteiset opinnot. Tämä tehtävä sopii erinomaisesti uransa alkupään henkilöille työsuhteen aikana toteutettavan pilviteknologioihin perehdyttävän koulutuksen ansiosta. Mikäli haluat ottaa askeleen eteenpäin kohti IT-alan asiantuntijuutta, tässä siihen on loistava mahdollisuus!

Asiakasyritys
Telia Inmics-Nebula on Telian B2B-perheeseen kuuluva ICT-yritys, jolla on vankkaa kokemusta pilvipalveluiden, edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisesta.

Tarjoamme miltei 600 osaajan voimin monipuolisia asiantuntijapalveluita jokaiselle yritykselle, jonka tavoitteena on tehdä kannattavampaa liiketoimintaa ja tarjota parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta. Riippumatta yrityksen koosta, toimialasta tai kehityksen vaiheesta. Lue lisää: https://www.inmicsnebula.fi/fi

Pääasialliset tehtävät
-Asiakasympäristöjen käyttöönotto, seuranta ja kehittäminen
-Muutos- ja palvelupyyntöjen ratkaiseminen

Odotamme sinulta
-Soveltuvaa IT-alan opintotaustaa
-Hieman aiempaa pilviteknologiatuntemusta (mm. Azure)
-Tarkkaa ja itseohjautuvaa työotetta
-Hyvää suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
-Huippuluokan koulutuksen, joka antaa erinomaiset avut tehtävässä menestymiseen ja osaamisen syventämiseen
-Mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta pilvipalveluiden parista
-Modernit teknologiat ja työtavat

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.12.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@clevry.com).
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
Www

https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/231745?hsLang=fi

Jaa ilmoitus