Opiskelijatöihin.fi

Acadmic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 27.12.2021

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
27.12.2021

Työpaikan lähiosoite
Keilaranta 4 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Aurora Misikangas krn03@academicwork.fi

Sisällöntuottaja, BIM Finland

Työtehtävän kuvaus Osaisitko kirjoittaa metsäteollisuuden erikoiskemiasta ilman turhaa jäykkyyttä ja jargonia? Saisitko haastatteluissa asiantuntijoista irti kirkkaimmat oivallukset? Haluaisitko kehittää digimarkkinointia osana hyvää tiimiä? Lue lisää alta ja hae sisällöntuottajan paikkaa jo tänään!

Kuvaus
Tässä työssä ideoit uusia kiinnostavia aiheita, haastattelet asiantuntijoita ja tuotat valmiita artikkeleita, joita julkaistaan BIM Finlandin kotisivuilla. Käännät myös valmiita englanninkielisiä materiaaleja ja sopeutat niiden sisältöä suomenkieliselle lukijakunnalle. Pääset luomaan sisältöä yrityksen somekanaviin LinkedIniin, Facebookiin ja Instagramiin.
Osa-aikainen työ sopisi hyvin esimerkiksi opintojen rinnalle. Voit omalla aktiivisuudellasi vaikuttaa työtuntien määrään - jos keksit lisää laadukkaita artikkeliaiheita, saat vapaat kädet niiden toteuttamiseen. Työtunteja on vähintään 10 h/kk, mutta voit halutessasi tehdä jopa 50 h/kk.
Tarjoamme:
-joustavan etätyömahdollisuuden
-mukavan työporukan
-mahdollisuuden vaikuttaa työtunteihin

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/osa-aikatyo

Työtehtävä
-asiantuntijoiden haastatteleminen
-artikkeleiden tuottaminen julkaisuaikataulun mukaisesti
-somekanavien päivittäminen ja digimarkkinoinnin kehittäminen
-markkinointitiimin vahvistaminen omalla sisällöntuotannon tuntemuksellasi

Etsimällämme henkilöllä on
-aiempaa kokemusta sisällöntuottajan / copywriterin työstä
-itsenäinen ote sisällön tuottamiseen asiantuntijaorganisaatiolle
-erinomaiset kirjoitustaidot suomen kielellä
-osaamista kääntää englanninkielisiä materiaaleja

Tunnistat itsesi seuraavista:
-sosiaalinen ja positiivinen
-aikaansaava ja laatutietoinen
-innokas oppimaan uutta

Muuta tietoa:
-Aloitus: Sopimuksen mukaan
-Kesto: 12 kk
-Sijainti: BIM Finlandin toimisto on Kouvolassa ja osana perehdytystä toivomme sinun olevan muutaman päivän ajan paikalla. Tämän jälkeen työn voi tehdä halutessaan täysin etänä.
-Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä BIM Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krn03@academicwork.fi
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen

Yrityskuvaus
BIM Finland toimittaa erilaisia erikoiskemian sovelluksia sellu- ja paperiteollisuuteen. Asiakastyytyväisyys ja koko prosessiin sitoutuminen on olennainen osa toimintamallia. Yritys huomioi kaikessa toiminnassaan niin sosiaalisen, taloudellisen kuin ympäristövastuun.

HAE TÄÄLTÄ: https://jobs.academicwork.fi/annons/sisallontuottaja-bim-finland/15063682
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/sisallontuottaja-bim-finland/15063682

Jaa ilmoitus