Opiskelijatöihin.fi

Stella Kotipalvelut Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES, sopimuksen mukaan

Haku päättyy
1.3.2022

Työpaikan lähiosoite
Teollisuuskatu 1 70620, Kuopio

Lisätietoja antaa
Saija Fagerlundiin puh. 040-7263501

Hoitaja kesätyöhön kotihoitoon

Työtehtävän kuvaus HAEMME HOITAJIA KESÄTÖIHIN 2022 KOTIHOITOON KUOPION ALUEELLE

Miltä kuulostaisi kesä kotihoidossa? Oletko opiskelija tai jo valmis alan ammattilainen? Etsimme nyt hoitajia kesän 2022 ajalle eri mittaisiin työsuhteisiin Kuopion kotihoitoon. Kesätyö kotihoidossa antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin työtehtäviin, sillä kohtaat eri-ikäisiä asiakkaita sekä työskentelet joka päivä erilaisissa ympäristöissä asiakkaan omassa kodissa. Kotihoidon työ on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä kehittymisen. Vastaat kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta, joka sisältää monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tuemme asiakkaitamme, jotta he voisivat asua kotonaan mahdollisimman pitkään. Työn luonne on liikkuva työ, joten ajokortti sekä ajotaito ovat välttämättömiä.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta itsenäiseen työskentelyyn. Meillä et jää yksin - tukenasi on aina ammattitaitoinen tiimi sekä osaava esihenkilö. Tarjoamme eri pituisia sijaisuuksia touko-syyskuun ajalle, toiveidesi mukaan. Huomioimme työvuorotoiveesi, jolloin voit työskennellä aamu- tai iltapainotteisesti, kuten sinulle sopii.

Lähihoitajaopiskelija voi hakea lähihoitajan sijaisuuteen, kun seuraavat opinnot ovat suoritettu ennen työsuhteen alkua:
- Hyväksytysti suoritettu työharjoittelu ikäihmisten parissa
- Riittävästi hyvin suoritettuja opintoja, työnantaja arvioi erikseen osaamisen

Sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajaopiskelija voi hakea lähihoitajan sijaisuuteen, kun seuraavat opinnot ovat suoritettu ennen työsuhteen alkua:
- Ensimmäinen työssäoppimisen harjoittelujakso terveydenhuoltoalan kohteessa hyväksytysti
- Riittävästi hyvin suoritettuja opintoja, työnantaja arvioi erikseen osaamisen

Mitä me tarjoamme?
- Urapolkuja. Urapolku Stellalla tarkoittaa sitä, että meillä on hyvin konkreettisia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen ja yrityksen sisällä etenemiseen.
- Koulutusmahdollisuuksia ja erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon.
- Tuemme kaikki toinen toisiamme. Tarjoamme kuitenkin kaikille työntekijöille esihenkilön tuen työn roolia unohtamatta.
- Maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Vastuun lisääntyessä palkkaa on mahdollista tarkistaa aina uusiksi. Mahdollisuus vastuun kasvattamiseen tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta.
- Kuntobonuksen ja kannustamme kaikkia liikkumaan. Liikkumalla voi tienata itselleen lisäansioita.
- Lounas- ja liikuntaedun sekä alennuksia eri yhteistyökumppaneilta mm. kuntosalit, alennuksia ravintolaruokailusta, silmälaseista jne.
- Toimivat työvälineet
- Ilmaisen kahvin toimistolla

Odotamme sinulta:
- Arvostamme kokemusta ikäihmisten parista.
- Hyvinvoinnin ja työn tuloksellisuuden kannalta kyky itseohjautuvuuteen on tärkeää kaikissa työtehtävissä Stellalla.
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja (esim. lähihoitaja, geronomi, sairaanhoitaja). Huomioimme myös alan opiskelijat.
- Ammattieettisyyttä ja ihmisläheistä ajattelutapaa
- Iloista asennetta ja täsmällisyyttä
- Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
- Ajokorttia ja ajotaitoa
- Suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian! Voit olla myös suoraan yhteydessä Saija Fagerlundiin puh. 040-7263501 tai saija.fagerlund@stella.fi

Meitä Stellalaisia yhdistää yksi tärkeä tekijä - rakastamme kaikki auttamista. Teemme töitä suurella intohimolla ja koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.
Www

https://tyopaikat.stella.fi/jobs/1412888-hoitaja-kesatyohon-kotihoitoon

Jaa ilmoitus