Opiskelijatöihin.fi

Infrap Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Huhti-kesäkuu, sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.4.2022

Työpaikan lähiosoite
Sotilaankuja 2 B 90130, OULU

Lisätietoja antaa
Mikko Puhakka 0503218400

Tiestömittaaja

Työtehtävän kuvaus Infrap Oy on infra-alan hankkeiden projektinjohtopalveluihin, rakennuttamiseen, valvontaan sekä mittauksiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja innovatiivinen kumppani, joka tarjoaa laadukasta palvelua hankkeen jokaisessa vaiheessa. Henkilökuntamme moniosaaminen, ammattitaito sekä pitkäaikainen käytännön kokemus takaavat yhteisten projektiemme onnistumisen.

Haemme kesätyöntekijöitä kesän 2022 projekteihin. Työ sopii etenkin 1. ja 2. vuoden opiskelijoille haalariharjoitteluksi, mutta kaikki hakemukset huomioidaan. Tehtäviin koulutetaan, joten alan työkokemus ei ole välttämätöntä. Ajokortti on pakollinen ja tieturvapätevyydet katsotaan eduksi. Työn kesto on noin 2-6 kk (huhti-lokakuu).
Työhön kuuluu muun muassa erilaisia tiestöllä tapahtuvia mittaus- ja inventointitöitä, joten hakijalta toivotaan matkustusvalmiutta ja joustavuutta työaikojen suhteen. Lisäksi edellytämme tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta. Työtehtäviä tarjoamme ympäri Suomen ja alueet tarkentuvat kevään aikana. Matkakustannukset ja majoituksen tarjoaa työnantaja.

Työtehtävissäsi pääset näkemään Suomea useilla eri paikkakunnilla ja työskentelemään itsenäisesti työparisi kanssa. Työilmapiirimme on rento ja henkilöstömme on tukenasi koko työskentelysi ajan. Kesätöiden kautta on alkanut useiden vakituisten työntekijöidemme työura opiskelujen jälkeen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Mikko Puhakka, puh: 050 3218400. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi erillisinä liitetiedostoina pdf-muodossa sähköpostilla: mikko.puhakka@infrap.fi.

Tehtävät pyritään täyttämään heti kun mahdollista, joten lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.4.2022. Mainitse hakemuksessasi, milloin voit aloittaa työt. Merkitse viestin aiheeksi ”Kesätyö, Etunimi Sukunimi, asuinpaikkakunta”.
Www

http://www.infrap.fi

Jaa ilmoitus