Opiskelijatöihin.fi

Opset Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.7.2017

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
08/2017

Palkkaus
tes

Haku päättyy
23.7.2017

Työpaikan lähiosoite
Savilahdentie 6 70120, Kuopio

Lisätietoja antaa
Elina Malinen, puh: 0406578078

Asiakasneuvojia

Työtehtävän kuvaus Haluatko työskennellä TULEVAISUUDEN työpaikassa, erinomaisilla etenemismahdollisuuksilla? Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena? Omaatko hyvät vuorovaikutus-ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Palvelumme kasvaessa haemme Opsetin henkilö- ja yritysasiakkaiden vahinkovakuutuksien palvelut –tiimiin, Kuopioon

Myyntihenkisiä asiakasneuvojia

Tehtäviisi kuuluvat henkilö- ja yritysasiakkaiden kontaktointi (in+out) ja opastaminen vakuutus- ja pankkiasioissa, vakuutustarpeiden kartoitus ja päivittäminen sekä asiakkuuksien kehittäminen puhelimessa sekä sähköisissä kanavissa.

Finanssialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Vuoden määräaikainen työsuhde tullaan solmimaan Opset Oy:n kanssa. Palveluaika arkisin klo 8-22 ja la-su klo 8-18. Työtunnit joustavat oman elämäntilanteesi mukaan 30-37,5h/vko. Työsuhde alkaa elokuun alussa 2017. Työsuhteen alussa on kokoaikainen koulutusjakso, jolloin tunnit ovat 37,5 h/vko.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 23.7.2017

http://www.saimanet.com/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=25586&jc=1

Lisätietoja: www.opset.fi, opset.rekrytointi@op.fi, Elina Malinen, 040 657 8078

Opset Oy on 15 vuoden ajan tuottanut toimiston tukipalveluita sekä henkilöstövuokrauspalveluita OP Ryhmälle. Toimimme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa ja meitä on jo yli 900 ammattilaista palvelemassa asiakkaitamme.

Asiakkaamme, OP Ryhmä, on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP Ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja OP Ryhmä tuottaa pankki- ja vakuutus- sekä terveyspalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaalle
Www

http://www.opset.fi/main.php

Jaa ilmoitus