Opiskelijatöihin.fi

M&J Dynastia Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.2.2022

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sovittavissa

Palkkaus
Takuupalkka + provisio

Haku päättyy
13.2.2022

Työpaikan lähiosoite
Hapelähteenkatu 35 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Janiina Kekkonen, 044 526 4462

Asiakas- ja myyntineuvottelija (kesätyö)

Työtehtävän kuvaus Palkkaamme kesälle korkeakouluopiskelijoita myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin Kuopioon ja Varkauteen. Työ alkaa huhti-toukokuun aikana alkukoulutuksella joustavasti opintojen ohella, sillä kesäkuussa pitkäaikaiset, vakituiset työntekijämme ovat lomalla.

Työpäiväsi koostuu osittain työskentelystä asiakaspalveluprojektissa, jossa autamme asiakkaita erilaisissa tilanteissa, sekä osittain työskentelystä Ruokaboksi-tiimissä. Lupaamme, että teet päivittäin molempia projekteja, eli työnkuva on erittäin monipuolista. Työssä pärjää, kun on hyvät tietokoneen käyttötaidot sekä tarkka ote tietojen täyttämisessä.

Ruokaboksi on arkea mullistava palvelu, jossa asiakkaat saavat Vappu Pimiän kokkitiimin suunnittelemat arkiviikon ruokareseptit ja raaka-aineet suoraan kotiovelle. Ruokaboksi on erittäin suosittu palvelu Suomessa ja myyntiä helpottaa erittäin laaja markkinointi kohdekaupungeissa, eli tuote on monelle entuudestaan tuttu. Me tarjoamme kuluttaja-asiakkaille edullista kokeilupakettia, joka on osoittautunut erittäin suosituksi.

Me koulutamme jokaisen työhön ja autamme päivittäin, eli yksin ei tarvitse jäädä. Toimistoistamme vastaavat meidän Myyntikoutsit, jotka auttavat jokaista työntekijäämme työssä sekä vastaavat siitä, että toimistoilla on rento ja hyvä meininki tehdä töitä. Arkeamme virkistävät erilaiset myyntikisat, joissa palkintona on mm. lounaita, Ruokabokseja, elektroniikkaa ja jopa ulkomaanmatkoja.

Työntekijöillämme on takuupalkka, jonka jokainen varmasti saa. Omalla aktiivisuudella pystyy kuitenkin ansioita nostamaan ja Hybridimyyjien keskiansio on n. 22€ / h. Työhön edellytetään sujuvaa suomenkielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Plussaa on, mikäli osaat myös kohtalaista englantia sekä ruotsia.

Lue meistä lisää kotisivultamme ja jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja työstä antaa Janiina Kekkonen sähköpostitse janiina.kekkonen@mjdynastia.fi ja puhelimitse 044 526 4462.

www.mjdynastia.fi/rekry

Käy tsekkaamassa myös somekanavamme:
www.facebook.com/mjdynastia
www.instagram.com/mjdynastia
www.linkedin.com/company/mjdynastia

Olemme sitoutuneet noudattamaan Vastuullinen kesäduuni -periaatteita jo kuusi vuotta eikä tuleva kesä tee muutosta. Haluamme tuottaa kesätyöntekijöillemme onnistuneen kesätyökokemuksen sekä antaa avaimia myynnin saloihin ja mahdollistaa urakehityksen yrityksessämme sekä yleisesti työmarkkinoilla.
Www

https://www.mjdynastia.fi/

Jaa ilmoitus