Opiskelijatöihin.fi

Real Albert Promotion

Työn luonne
Työharjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
15.5.2018

Palkkaus
Palkaton harjoittelu

Haku päättyy
13.4.2018

Työpaikan lähiosoite
Käsityökatu 18 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Allu Koskinen 0503593990

Kahvilatyöntekijä / harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Harjoittelijaksi Real Albert Promotionille?

Tervehdys opiskelijat,

Haemme kesälle 2018 reipasta, oma-aloitteista ja oppimishaluista työharjoittelijaa toukokuun ja elokuun väliselle ajalle. Työharjoittelun kesto mielellään kolme kuukautta, mutta kesto on tilanteen mukaan neuvoteltavissa. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu monipuolisesti Real Albert Promotionin toimiin liittyvät tehtävät, jotka tarkentuvat harjoittelijan omien vahvuuksien mukaan. Tässä työharjoittelussa saat käytännön kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta työnteosta, sekä elämysliiketoiminnasta.

Harjoittelijalta odotamme ennakkoluulotonta asennetta niin jäätelöpallon pyörittelyn kuin promootio- ja tapahtumatyöskentelyn suhteen. Työssä on pystyttävä toimimaan itsenäisesti, pitämään siisteydestä huolta sekä ottamaan koppia mitä erikoisimmista työtehtävistä. Jos siis haaveilet siististä sisätyöstä, tämä harjoittelu ei mitä todennäköisimmin ole sinua varten. Harjoittelun aikana pääpaino tulee olemaan jäätelökioskeilla ja Cafe Väinöllä työskentelyssä, mutta muihin tehtäviin voi kuulua esim. työskentely Kuplafutiksen, Saunalautan ja tapahtumien (Kuopio Rockcock ja Tahko Juhannus) parissa.

Real Albert Promotion on kuopiolainen tapahtuma- ja elämystuotantoyritys. Toimiimme kuuluu Kuopion Kuplafutis, Kuopion Saunalautta, Kuopion Jäätelökioskit, Cafe Väinö, Kuopio Rockcock, Tahko Juhannus sekä muita tapahtumia. Vuonna 2017 Real Albert Promotionin toimitusjohtaja Allu Koskinen on palkittu mm. Kuopion ja Maakunnan Vuoden Nuorena Yrittäjänä. Lisäksi hän oli ehdolla koko Suomen Vuoden Nuoreksi Yrittäjäksi finaaliin asti. Real Albert Promotionille myönnettiin syksyllä 2017 AAA-luottoluokitus, mikä tarkoittaa sitä että yritys on luotettava ja vastuullinen kotimainen yritys. Yrityksellä on Nuoret Duuniin 2017 -sertifikaatti.

Laitathan hakemuksen osoitteseen info@realalberpromotion.fi
Www

http://realalbertpromotion.fi

Jaa ilmoitus