Opiskelijatöihin.fi

Kuopion alueen kauppakamari

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.10.2017

Työn luonne
Työharjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
1.1.2018

Palkkaus

Haku päättyy
31.10.2017

Työpaikan lähiosoite
Microkatu 1 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Silja Huhtiniemi 0504120559

Kevätkauden harjoittelupaikka Kuopion alueen kauppakamarilla!

Työtehtävän kuvaus Hei sinä avoin ja aktiivinen opiskelija! Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan Kuopion bisneksentekijöihin Kuopion elinkeinoelämän keskeisimmältä näköalapaikalta! Kuopion alueen kauppakamari hakee kevätkaudelle 2018 harjoittelijaa täydentämään dynaamista tiimiämme! Vietämme ensi vuonna 100-v -juhlavuottamme, ja sinulla on nyt mahdollisuus päästä osallistumaan juhlavuoden tapahtumiemme toteutukseen. Kevään aikana luvassa on mm. Savon hulluin startup-tapahtuma Tahko Ski Lift Pitch sekä kansainvälistyvien yritysten Sawosta Maailmalle 31.5.

Harjoittelun aikana pääset tutustumaan monipuolisesti kauppakamarin tehtäviin ja verkostoitumaan Pohjois-Savon elinkeinoelämän päättäjien kanssa kauppakamarin eri tilaisuuksissa. Jos kauppakamari ei ole sinulle organisaationa vielä tuttu, voit käydä tutustumassa toimintaamme täältä: http://www.kuopiochamber.fi/

Työharjoittelussa pääset tekemään mm. seuraavia tehtäviä:
- Juhlavuoden tapahtumien markkinointi ja markkinoinnin suunnittelu. Erityisesti markkinointiviestintä sosiaalisessa mediassa.
- Tapahtumien suunnittelu projektiryhmissä
- koulutusten ja muiden tilaisuuksien järjestäminen, aineistojen valmistelu, käytännönjärjestelyt ja jälkihoito

Toimenkuva on myös jossain määrin muokattavissa tukemaan omaa opintosuuntaasi. Meillä on mahdollista päästä tekemään myös esimerkiksi kansainvälisyyteen liittyviä töitä sekä erilaisia projektiluontoisia tehtäviä. Edellytämme harjoittelijalta ennen kaikkea aktiivista, aloitteellista ja positiivista luonnetta. Hyvä englannin kielen taito sekä markkinointi- ja viestintäosaaminen ovat eduksi. Harjoittelu alkaa tammikuussa erikseen sovittavana ajankohtana, ja sen kesto olisi lähtökohtaisesti 5 kuukautta.

Vapaamuotoisen hakemuksen voitte lähettää sähköpostitse osoitteeseen silja.huhtiniemi@kuopiochamber.fi

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Www

http://www.kuopiochamber.fi

Jaa ilmoitus