Opiskelijatöihin.fi

Opset Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2018

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES

Haku päättyy
31.3.2018

Työpaikan lähiosoite
Leväsentie 1 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
opset.rekrytointi@op.fi

Terveydenhuollon ammattilaisia Kuopioon

Työtehtävän kuvaus Palvelumme kasvaessa haemme Pohjola Sairaalan puhelinpalvelutiimiimme uusia osa-aikaisia
terveydenhuollon ammattilaisia.

Tehtävät
Tehtävässäsi hoidat OP Ryhmään kuuluvan Pohjola Terveyden puhelinpalvelua sekä asiakkaiden neuvontaa ja ohjausta. Puhelinpalvelu sisältää päiväkirurgiaan erikoistuneen yksityissairaalan ajanvarauspalvelun sekä ennaltaehkäisevän ja sairaanhoitoon pohjautuvan työterveyshuollon puhelinpalvelua.

Odotamme
Hakemamme henkilö on ihmisläheinen ja koko sydämestään valmis auttamaan asiakasta. Odotamme sinulta positiivista asennetta, tahtoa kasvaa ja kehittyä työssä sekä valmiutta työskennellä joustavasti arkisin ja viikonloppuisin. Kykenet tavoitteelliseen työskentelyyn ja sinulta on terveydenhuoltoalan tutkinto ja kokemusta alalta. Asiakaspalvelu onnistuu sinulta suomeksi. Englannin ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Henkilövakuutusten tuntemuksen sekä kokemuksen työterveyshuollossa työskentelystä ja hoidontarpeen arvioinnista katsomme myös eduksi.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Haemme henkilöitä osa-aikaiseen työsuhteeseen. Osa-aikaisen viikkotuntimäärä on sovittavissa 15-37,5 tunnin välillä. Voit siis itse vaikuttaa tuntimäärääsi. Työtunnit painottuvat alkuviikkoon. Haluamme, että tyytyväisyys kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja kasvavan ja kehittyvän työyhteisön.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan oitis tehtävää oheisen linkin kautta - haastattelemme ja valitsemme henkilöitä jo hakuajalla. Haku päättyy 31.3.2018.

Tiedot
Haku päättyy: 31.3.2018
Työ alkaa: Työt alkavat mahd. pian, sopimuksen mukaan
Työsuhteen kesto: Toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen
Työsuhteen tunnit: Osa-aikainen, 15-37,5h/vko
Työaika: Palveluaikamme on arkisin kello 6-22, viikonloppuisin kello 9–17
Työpaikan sijainti: Kuopio
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi , www.opset.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27430&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.
Www

http://www.opset.fi

Jaa ilmoitus