Opiskelijatöihin.fi

Ravitsemispalvelujen kehittäminen ja johtaminen, restonomi

Sukupuoli
Nainen

Ikä
21 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2016

Koulutusala/laitos
Matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkinto

Suuntautuminen/erikoistuminen
Ravitsemispalvelujen kehittäminen ja johtaminen, restonomi

Haettavat toimialat

Matkailu, Palveluala, Ravitsemis ja talous

Haettavat alueet

Kuopio, Leppävirta, Varkaus

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö

Koulutus
  • Savon ammattiopisto, Elintarvikeala, Leipuri-kondiittori, valmistunut 2016
Työkokemus
  • Kahvila-konditoria Houkutus, 03/2015 - 10/2015, Erilaisten konditoria- ja leivontatuotreiden valmistus, pakkaus ja myynti
  • Trube-hallikahvila, 11/2015 - 2/2016, Asiakaspalvelu, tuotteiden myynti ja esillelaitto, kahvilan kunnossapito
  • Amarillo, 06/2018 - 08/2018, Tarjoilijan ja kokin työtehtävät
  • Vesannon partiolaiset, 08/2006 - 08/2013, Partion johtaminen sudenpennuille
  • Vesannon seurakunta, 08/2012 - 07/2013, Isonen
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Hyvä
  • Ruotsi, Heikko
  • Saksa, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Osaan käyttää oman alan erikoisohjelmista Jamixia sekä Aromia.

Ammatillinen osaaminen
Takataskusta löytyy ajokortin lisäksi anniskelupassi, hygieniapassi, ensiapu 1 -kortti sekä järjestyksenvalvoja-kortti.

Vapaa teksti
Valmistuin unelma-ammattiini, leipuri-kondiittoriksi, aprillipäivänä 2016. Tiedonnälän kuitenkin ollessa suuri, päätin lähteä sammuttamaan sitä jatkokouluttautumalla ravitsemispalvelujen restonomiksi Savonia- ammattikorkeakouluun. Opintopisteitä kasassa nyt 155/210.
Työkokemusta on kertynyt hyvin palauttein lähinnä työssäoppimisista sekä kesätöistä. Myös koulun erilaiset projektit ovat olleet suuressa roolissa työelämään oppimisisessa. Esimerkiksi popup-ravintoloiden keittiöpäällikön rooli, veteraani illallisten sekä kansainvälisten pikkujoulujen toteutukset ja suunnitelut ovat parasta käytännön opetusta.
Työntekijänä suurimpia vahvuuksiani ovat joustavuus, sosiaalisuus, omatoimisuus sekä vastuun ottaminen sitä tarjottaessa. Asiakaspalvelutehtävissä sekä ammattikeittössä ja -konditoriassa toimiminen ovat minulle ne asiat, joita haluan tulevaisuudessani tehdä.

Ota yhteyttä
Virheitä