Opiskelijatöihin.fi

Ympäristötekniikan insinööri

Sukupuoli
Nainen

Ikä
19 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2018

Koulutusala/laitos
Tekniikka

Suuntautuminen/erikoistuminen
Ympäristötekniikan insinööri

Haettavat toimialat

Energia, Luonnontiede, Luonnonvara ja ympäristö, Puu, Tekniikka, Teollisuus

Haettavat alueet

Kuopio, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Kesätyö

Koulutus
  • Kouvolan Yhteislyseo, ylioppilastutkinto, kielet, luonnontieteet, valmistunut 2018
Työkokemus
  • Jakelusuora Oy, 4/2018 - 6/2018, yrityksen tuomien mainosten lajittelu ja jakelu pientalo- sekä kerrostaloalueilla, noin kahdeksan tuntia joka keskiviikko.
  • KSO Kannuskosken myymälä, Luumäki, 6/2015 - 7/2015, Purin varastoja, hyllytin, hinnoittelin ja järjestelin tuotteita myymälässä. Siivosin ja laskin käteiskassan päivittäin, kokeilin myös kassalla työskentelyä.
  • Maununniityn asumisyksikkö, Carea, Kuusankoski, 10/2014 - 10/2014, TET-harjoittelu palveluasumisyksikössä. Hoidin asukkaita ja järjestin heille päivätoimintaa. Siivoilin paikkoja.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Olen perehtynyt opinnoissani mm. Excelin, Epanetin ja eri karttasovellusten käyttöön. Osaan hyödyntää jonkin verran myös AutoCADia. Wordin viimeisimmät versiot hallitsen erinomaisesti.

Ammatillinen osaaminen
Minulla on keväällä 2018 suoritettu hygieniapassi. Ammatillisesti olen tutustunut mm. vesihuollon perusteisiin, kuten putkistojen mitoittamiseen; valuma-alueiden määrittelyyn ja hydrologiaan; laboratoriossa tehtäviin ympäristömittauksiin, kuten pH:n määrittelyyn, raudan saostukseen; sekä eri ympäristötietokantojen käyttöön. Tulevan kevään aikana tulen vahvistamaan myös mm. matematiikan ja fysiikan taitojani ja oppimaan prosessitekniikasta.

Vapaa teksti
Tämänhetkisten tietojeni ja taitojeni pohjalta näen mahdollisina ympäristön seurantaan liittyvät tehtävät. Olen kiinnostunut muun muassa sisäilmasta ja sen ongelmista, maaperän ja veden laadusta sekä päästömonitoroinnista. Haluaisin oppia työni kautta jotain uutta, mitä opinnoissani ei ole välttämättä käsitelty, mutta ymmärrän minulta odotettavan tiettyjä taitoja. Myös jäteasiat, kierrätys ja kiertotalous kiinnostavat minua, mitä tahansa ne sisällään pitävätkin. Näiden toiveiden puitteissa olen valmis monenlaiseen työkokemukseen.

Työntekijäksi minut tulisi valita, koska olen nopeasti oppiva ja syvennyn tekemääni asiaan. Olen aina tehnyt hyvää, tarkkaa työtä alusta loppuun asti, ja keskityn vain olennaiseen. Otan asiat myös rauhallisesti, vaikka hankalia tilanteita tulisikin. Teen varmasti laadukasta työtä työnantajalleni kerran asiat oppiessani ja luon myös myönteistä ilmapiiriä työyhteisössäni.

Ota yhteyttä
Virheitä