Opiskelijatöihin.fi

Liiketalous/taloushallinto

Sukupuoli
Nainen

Ikä
28 vuotta

Oppilaitos
Savon ammattiopisto

Aloitusvuosi
2018

Koulutusala/laitos
Liiketalouden perustutkinto

Suuntautuminen/erikoistuminen
Liiketalous/taloushallinto

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Liiketalous, Rahoitus ja vakuutus

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Osa-aikatyö, Kesätyö

Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Hyvä
  • Ruotsi, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Tietokoneen käyttäjän A-kortti 2014

Ammatillinen osaaminen
Hygieniapassi 2011
EA1 2014
EA2 2011
K-Kaupan mestarimyyjä-koulutus 2014

Vapaa teksti
Olen 27-vuotias liiketoiminnan opiskelija Savon ammattiopistosta Kuopiosta. Etsin osa-aikatöitä opiskelun oheen. Apteekissa useamman vuoden työskennellessäni tehtäviini kuuluivat asiakaslaskutus, Kela-laskutus, laskujen korjaukset ja hyvitykset sekä muistutuslaskut. Lisäksi ylläpidin laskutusasiakasrekisteriä ja suoritin erilaisia tiliasiakkaiden ja maksuliikenteen toimenpiteitä. Asioin myös pankin kanssa.

Viime kesänä olin työkokeilussa Carlsonin konttorissa, jossa tehtäviini kuuluivat ostolaskujen skannaus, laskujen tietojen tarkistaminen sekä laskuaineiston lähettäminen. Minulla on jo monipuolista kokemusta laskutuksesta ja etsinkin siihen liittyvää työtä tai muuta avustavaa toimistotyötä.

Työntekijänä olen oma-aloitteinen ja ahkera. Itsenäinen työskentely sujuu erittäin hyvin. Ryhmätyöskentely on myös sujuvaa ja tulenkin erittäin hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olen saanut hyvää palautetta useilta työnantajilta kiitettävästä ja aktiivisesta työotteesta sekä loistavista yhteistyötaidoista. Lisäksi olen nopea oppimaan uutta ja kysyn rohkeasti asioista.

Olisi hienoa päästä työskentelemään opiskelujen ohessa ja oppia lisää taloushallinnon maailmasta. Otathan yhteyttä, jos sinulla olisi tarjota töitä reippaalle ja motivoituneelle opiskelijalle.

Ota yhteyttä
Virheitä