Opiskelijatöihin.fi

Sairaanhoitaja

Sukupuoli
Nainen

Ikä
23 vuotta

Oppilaitos
Karelia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2016

Koulutusala/laitos
Ammattikorkeakoulu

Suuntautuminen/erikoistuminen
Sairaanhoitaja

Haettavat toimialat

Hyvinvointi, Terveydenhuolto ja sosiaalityö

Haettavat alueet

Joensuu

Haettavat työn luonteet

Kesätyö

Koulutus
  • Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Hyvinvointiala, Lähihoitaja, Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma, valmistunut Kevät 2015
Työkokemus
  • Niuvanniemen sairaala, Toukokuu 2018 - Elokuu 2018, Lähihoitajan työtehtävät mielenterveyskuntoutujien parissa.
  • Helsingin kaupunki, Madetojan palvelutalo, Kesäkuu 2017 - Elokuu 2017, Lähihoitajan työtehtävät ikäihmisten palvelutalossa. Lääkehoito, ikäihmisten päivittäisissä toiminnoissa ohjaaminen ja avustaminen.
  • Helsingin kaupunki, Madetojan palvelutalo, Kesäkuu 2016 - Elokuu 2016, Lähihoitajan työtehtävät ikäihmisten palvelutalossa. Lääkehoito, ikäihmisten päivittäisissä toiminnoissa ohjaaminen ja avustaminen.
  • Jyväskylän kaupunki, Tikkalan päiväkoti, Tammikuu 2016 - Toukokuu 2016, Lastenhoitajan työtehtävät 1-3 -vuotiaiden lasten päiväkotiryhmässä.
  • Kokkolan kaupunki, Honkaharjun toimintakeskus, Kesäkuu 2015 - Elokuu 2015, Lähihoitajan työtehtävät ikäihmisten palvelutalossa. Lääkehoito, ikäihmisten päivittäisissä toiminnoissa ohjaaminen ja avustaminen.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Hyvä
  • Ruotsi, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Potilastietojärjestelmistä Mediatri, Miranda, Esko ja Effica ovat tuttuja työharjoittelujen ja töiden kautta.

Ammatillinen osaaminen
Minulla on B-luokan ajokortti, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti. Lisäksi olen suorittanut ensiavun EA1 ja EA2 -kurssit sekä Potilassiirtojen Ergonomiakorttikoulutuksen.

Vapaa teksti
Valmistun pian sairaanhoitajaksi ja olen innostunut tulevasta ammatistani! Tuleva kesä on viimeinen kesä sairaanhoitajaopiskelijana ja haluan sen tuovan minulle lisää työkokemusta hoitoalalta.

Ikäihmisten parissa työskentelystä minulla on eniten työkokemusta ja siksi heidän hoitaminen on tuntunut luontevalta. Monipuolisten työharjoittelujeni kautta olen hoitanut myös nuorempia potilaita ja lasten ja nuorten osastolla ollessani ihan pieniä lapsiakin.

Haluaisin tehdä kesällä työtä, jossa saisin hoitaa ja ohjata asiakkaita heidän yksilölliset voimavarat huomioiden, saisin lisää varmuutta kädentaitoihin ja lisää kokemusta hoitotyöstä.

Ota yhteyttä
Virheitä