Opiskelijatöihin.fi

Medianomi

Sukupuoli
Nainen

Ikä
23 vuotta

Oppilaitos
Karelia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2016

Koulutusala/laitos
Media-ala

Suuntautuminen/erikoistuminen
Medianomi

Haettavat toimialat

Kulttuuri ja taide, Viestintä

Haettavat alueet

Joensuu

Haettavat työn luonteet

Kesätyö

Koulutus
  • Karjaan lukio, Ylioppilastutkinto, -, valmistunut 2015
Työkokemus
  • Joensuun kaupunki / Tapahtumapalvelut, 9.7.2018 - 20.7.2018, Työtehtäviin sisältyi muun muassa feissaamista, välinehuoltoa, valokuvausta, sekä Ilosaarirockin parissa puuhastelua (rokkiviivan tekoa, kaupungin koristelua, purussa auttamista).
  • Solbackan päiväkoti, 1.9.2015 - 3.6.2016, Toimin lähes vuoden verran ryhmäavustajana kielikylpyryhmässä. Ryhmässä oli äidinkielenään ruotsia puhuvia, ja tarkoituksena oli opettaa heille suomea. Työnkuva oli monipuolinen, mutta päätehtävänä oli suomen kielen tuottaminen lapsille, sekä avustaminen erilaisissa ryhmätilanteissa.
  • McDonald\'s Kaivoksela, 6.5.2015 - 23.8.2015, Työskentelin ravintolassa kassatyöntekijänä. Työnkuvaan kuului kassalla työskentelyn lisäksi pöytiin tarjoilu, sekä ravintolan sisä- ja ulkotilojen siisteyden ylläpito.
  • Raaseporin kaupunki / Puistoyksikkö, 2.7.2014 - 31.7.2014, Työnkuvaan kuului julkisten alueiden siisteyden ylläpito, sekä kasvien ja erilaisten istutusten hoito.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Ruotsi, Hyvä
  • Englanti, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Hallitsen Microsoftin perusohjelmat hyvin. Osaan myös käyttää Adopen ohjelmista Illustratoria, Premiereä, Lightroomia, sekä XD.tä näppärästi. Hallitsen myös After Effectin ja Photoshopin käytön, mutta niiden saralla olisi vielä paranneltavaa. Minulta löytyy myös Appceleratorin ja Joomlan käytöstä kokemusta.

Ammatillinen osaaminen
Minulla on nyt käynnissä media-alan opintojen kolmas vuosi. Olen suorittanut koulukursseja muun muassa valokuvauksesta, graafisesta suunnittelusta, tapahtumien tuottamisesta, mobiiliapplikaatioiden suunnittelusta ja lisätyn todellisuuden tuottamisesta. Näiden kurssien lisäksi olen ollut mukana tuottamassa sisältöä Karelia-ammattikorkeakoulun media-alan opiskelijoiden pyörittämässä Tägi-verkkolehdessä. Olen myös ollut vuonna 2017 Rokumentissa ja vuonna 2018 Cinemaressa tekemässä Vox Pop- ja artistihaastatteluja. Kesällä 2018 olin mukana tuotamassa materiaalia Ilosaarirockin Netti-Tv.seen.

Minulta löytyy myös B-luokan ajokortti.

Vapaa teksti
Haluaisin mielelläni tehdä oman alan töitä, jotka liittyisivät mahdollisesti valokuvaukseen, graafiseen suunnitteluun ja mobiiliapplikaatioiden visuaaliseen suunnitteluun. Myös tapahtumapalveluiden suunnittelu kiinnostaa minua. Olen kuitenkin avoin lähes kaikelle media-alaan liittyvään työhön.

Olen ahkera ja tunnollinen työntekijä, joka on innokas oppimaan uutta ja kehittymään. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, joten minulle on luentevaa työskennella ryhmässä, mutta yksinkin työnteko sujuu ongelmitta.

Ota yhteyttä
Virheitä