Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sukupuoli
Nainen

Ikä
33 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2017

Koulutusala/laitos
Liiketalous

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tradenomi

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Liiketalous

Haettavat alueet

Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Maaninka, Pielavesi, Siilinjärvi

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö, Kokopäivätyö

Koulutus
  • Pohjoisen Keski-Suomen Oppimiskeskus (POKE), Liiketalous, asiakaspalvelu ja markkinointi, valmistunut 2009
  • Viitasaaren lukio, ylioppilas, ylioppilas, valmistunut 2005
Työkokemus
  • Alemakasiini Matti Riikonen Oy, 10.11.2008 - 12.4.2009, Kassahenkilö, myyjä, kuormien tarkistus ja purku sekä tilaukset omalta varastolta.
  • Alemakasiini Matti Riikonen Oy, 16.10.2006 - 20.9.2008, Kassahenkilö, myyjä, kuormien purkaminen ja tarkistus, tilaukset omalta varastolta.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Taloushallinnon puolelta olen käyttänyt Emceä, MS officen ohjelmat ovat tuttuja ja taidan vapaaehtoistöideni kautta esimerkiksi Mantis, JIRA ja OTRS-järjestelmät. HTML-kielestä ymmärrän perusteet, mutta valitettavasti ohjelmoimaan en pysty mitään perustaulukkoa monimutkaisempaa.

Ammatillinen osaaminen
Minulla on toistaiseksi voimassa oleva hygieniapassi. Olen suorittanut myös TIEKE:n tietokoneen A-ajokortin. Ajoneuvoissa ajokorttiluokkani on B.

Vapaa teksti
Etsin toimistoalan töitä erilaisissa taustatehtävissä mieluiten taloushallinnon puolelta. Opinnoissani olen tähdännyt painottamaan taloushallintoon sillä olen taitava numeroiden kanssa ja kirjanpito sujuu minulta luontaisesti. Mutta mielelläni teen myös muita toimistoalan tehtäviä sekä asiakaspalvelutehtäviä.rnrnAsiakaspalvelun ja markkinoinnin merkonomina sekä freelancerina tehtyjen toimeksiantojen kannalta minulle on kertynyt vuosien kokemus asiakaspalvelutehtävistä sekä kasvokkain että sähköisesti verkossa. Tietoteknisesti taitavana käyttäjänä en vielä ole löytänyt ohjelmistoa, jota en olisi oppinut käyttämään.rnrnTyöntekijänä olen lojaali ja rauhaarakentava. Sopeudun nopeasti muutoksiin ja pyrin saattamaan aloittamani tehtävät loppuun asti annetuissa aikatauluissa. Minut valitsemalla työnantaja saa ahkeran nopeasti oppivan työntekijän.

Ota yhteyttä
Virheitä