Opiskelijatöihin.fi

Tietojenkäsittely

Sukupuoli
Mies

Ikä
22 vuotta

Oppilaitos
Karelia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2017

Koulutusala/laitos
Tradenomi

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tietojenkäsittely

Haettavat toimialat

IT

Haettavat alueet

Joensuu, Outokumpu, Varkaus

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu

Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Syksyltä 2018 sain käytännön kokemusta Robotiikasta ja Automaatiosta UiPath-ohjelmiston kanssa. Olin mukana kehittäjänä 10 opintopisteen projektissa, missä toimeksiantona oli rakentaa UiPathin avulla automatisaatio verkkokaupan tilausjärjestelmälle. Koin saavani hyvät perusteet UiPath-ohjelmiston käyttöön. Tehdyt robotit ovat tallessa.rnOlen myös tekemässä kuluvan kevään aikana pienimuotoista teoreettista projektia UiPathista osana Tekoäly ja Robotiikka opintojaksoa joka lisäperehdyttää kyseiseen ohjelmistoon.rnrnSamana syksynä Digitaaliseen liiketoimintaan suuntautuminen myös antoi 10 opintopisteen verran perehtymistä erilaisiin yritysjärjestelmiin. Toteutin Sharepointilla pienimuotoisen projektin jossa oli tarkoitus perehtyä ja oppia käytännössä Sharepointin käyttöä ja käyttöoikeuksien manipulointia kyseisellä alustalla. Opintojaksolla tuli myös tutuksi ulko- ja lähiverkkojen konfigurointia.

Ammatillinen osaaminen
Tietoteknisessä osaamisessa luetellut kurssit ovat suuntautumiseeni liittyvät suoritetut kurssit, joista perustuu tämänhetkinen osaaminen ja mielenkiinto.

Vapaa teksti
IT-alalla erityisen mielenkiintoiset osa-alueet olisi mahdollinen harjoittelumahdollisuus erilaisten yritysjärjestelmien kanssa, automatisaatio tai robotiikka yleisesti sekä IT-tukihenkilönä toimiminen.rnSen lisäksi että edellä mainitut työnkuvat ovat itseäni kaikista eniten kiinnostavia ja perustuvat myös tutkintoni sisällä suuntautumiseeni, koen että minulta löytyy myös perustason valmiudet ja pienimuotoista kokemusta mm. automatisaatiosta ja IT-tuessa vaadittavien järjestelmien kanssa toimimiseen.rnEnnenkaikkea kuitenkin mielenkiinto ja halu päästä näkemään, kokemaan ja harjoittelemaan käytännössä ja aloittamaan kasvun IT-alalla.

Ota yhteyttä
Virheitä