Opiskelijatöihin.fi

Tietojenkäsittely, Digitaalinen Liiketoiminta

Sukupuoli
Mies

Ikä
22 vuotta

Oppilaitos
Karelia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2017

Koulutusala/laitos
Tradenomi

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tietojenkäsittely, Digitaalinen Liiketoiminta

Haettavat toimialat

IT

Haettavat alueet

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö

Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Syksyltä 2018 sain käytännön kokemusta ohjelmistorobotiikasta ja automaatiosta UiPath-ohjelmiston kanssa. Olin mukana kehittäjänä projektissa missä toimeksiantona oli rakentaa UiPathin avulla automatisaatio verkkokaupan tilausjärjestelmälle. Sain hyvän pohjan ohjelmistorobottien kehittämiseen UiPathilla. rnOlen myös tekemässä kuluvan kevään aikana pienimuotoisempaa projektia UiPathilla osana Tekoäly ja Robotiikka opintojaksoa.rnOpintojeni suuntautumisesta osaamista on myös kertynyt Sharepoint sekä Microsoft Dynamics NAV alustoille sekä Windows AD ja DHCP. rnOhjelmointikielistä osaan perusteet Typescriptiin sekä Javaan.

Ammatillinen osaaminen
Ajokorttiluokka B.rnVarusmiespalvelus on suoritettuna radioteknisissä tehtävissä radioautotiimissä.

Vapaa teksti
IT-alalla erityisen mielenkiintoiset osa-alueet olisi mahdollinen harjoittelumahdollisuus erilaisten yritysjärjestelmien kanssa IT-tuessa sekä ohjelmistorobotiikka yleisesti. Sen lisäksi että edellä mainitut työnkuvat ovat itseäni kaikista eniten kiinnostavia ja perustuvat myös tutkintoni sisällä suuntautumiseeni, koen, että minulta löytyy myös perustason valmiudet ja pienimuotoista kokemusta mm. automatisaatiosta ja IT-tuessa vaadittavien järjestelmien kanssa toimimisesta.rnMinusta löydätte motivoituneen ja helposti lähestyttävän harjoittelijan oppimaan uutta, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja on aina mukana täysillä sekä positiivisella asenteella.

Ota yhteyttä
Virheitä