Opiskelijatöihin.fi

Bachelor or Hospitality Management

Sukupuoli
Nainen

Ikä
24 vuotta

Oppilaitos
Karelia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2018

Koulutusala/laitos
Hospitality Management

Suuntautuminen/erikoistuminen
Bachelor or Hospitality Management

Haettavat toimialat

Matkailu, Palveluala, Ravitsemis ja talous

Haettavat alueet

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Maaninka

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu

Koulutus
 • Hyvinkään Sveitsin lukio, Upper Secondary School, -, valmistunut 6/2013
Työkokemus
 • Tilintarkastus Turpiainen Oy, Hyvinkää, Finland, 6/2017 - 8/2017, Kiireapulaisena työtehtäviini kuului mm. tilinpäätöksen vertailulukujen tarkastus, tilintarkastusasiakirjojen käsittely ja muut avustavat toimistotyöt sekä Office 365-ohjelman käyttö.
 • Perhe Giordano, Brescia, Italy, 9/2016 - 2/2017, AuPairin työehtäviini kuului kotitöiden lisäksi lapsen saattaminen kouluun sekä hakeminen sieltä. Myös lasten vahtiminen ja englannin kielen puhuminen kuuluivat tehtäviini.
 • Tilintarkastus Turpiainen Oy, Hyvinkää, Finland, 2/2016 - 8/2016, Kiireapulaisena toimenkuvani oli sama kuin vuonna 2017.
 • Tilintarkastus Turpiainen Oy, Hyvinkää, Finland, 11/2014 - 7/2014, Tilintarkastusassistenttina toimenkuvani oli muuten sama kuin 2017, mutta sen lisäksi se sisälsi myös ProCountor -kirjanpito-ohjelman käyttämistä.
 • Konepaja Mankinen Oy, Riihimäki, Finland, 6/2014 - 7/2014, Toimistoapulaisen työtehtäviini kuului arkistointi, kassalla työskentely, avustavat siivous- sekä toimistotyöt.
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Hyvä
 • Ruotsi, Tyydyttävä
 • Italia, Tyydyttävä
 • Espanja, Tyydyttävä
 • Venäjä, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Office 365: hyvä, paitsi Excel alkeetrnHotellinx: alkeetrnProCountor: perusteet

Ammatillinen osaaminen
Hygieniapassi, anniskelupassi, EA1, B-ajokortti

Vapaa teksti
Olen halukas suorittamaan työharjoittelun Suomessa tai ulkomailla. Olen kiinnostunut eniten työstä, jossa voisin yhdistää tietämykseni matkailusta ja luontoaktiviteeteista. rnrnOlen kiinnostunut työskentelemään hotelleissa, hostelleissa, ohjelmapalveluyrityksissä ja muissa matkailualan yrityksissä sekä ravintoloissa. Opintojen aikana olen oppinut matkailu- ja ravitsemisalan perusteet.rnrnOlen harrastanut suunnistusta yli 20 vuotta ja olen kilpaillut siinä, olen kilpaillut myös pyöräsuunnistuksessa ja maantiepyöräilyssä. Urheilu on on opettanut minulle tavoitteellisuutta, paineen- ja pettymystensietokykyä. Näiden lisäksi olen harrastanut myös partiota ja se puolestaan on kehittänyt kekseliäisyyttä ja organisointikykyä. En pelkää tarttua haasteisiin. rnrnMinut kannattaa valita koska tuon valoa työilmapiiriin optimistisella elämänasenteellani. Minulla on myös paljon kokemusta sosiaalisesta mediasta, joten pystyn auttamaan some-markkinoinnissa.rnrnOlen valmis aloittamaan työharjoittelun ensimmäinen kesäkuuta alkaen tai aiemmin. Työharjoittelun tulisi sisältää vähintään 60 työpäivää ja 480 työtuntia. Henkilöautoa ei ole käytettävissä, joten olisi hyvä jos majoitus onnistuisi tai että työpaikalle pääsisi julkisilla kulkuvälineillä tai kimppakyydein. Toivon saavani kutsun työhaastatteluun, jotta voin vakuuttaa teidät henkilökohtaisesti osaamisestani ja sopivuudestani.rnrnrnKiitän ajastanne ja harkinnastanne!

Ota yhteyttä
Virheitä