Opiskelijatöihin.fi

Sosionomi (AMK)

Sukupuoli
Nainen

Ikä
23 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2016

Koulutusala/laitos
Sosiaaliala

Suuntautuminen/erikoistuminen
Sosionomi (AMK)

Haettavat toimialat

Terveydenhuolto ja sosiaalityö

Haettavat alueet

Iisalmi

Haettavat työn luonteet

Osa-aikatyö, Kesätyö, Kokopäivätyö

Koulutus
  • Minna Canthin lukio, Ylioppilas, Ylioppilas, valmistunut 2015
Työkokemus
  • Iisalmen kaupunki, lasten liikennepuisto, 06/17 - 06/17, Lasten ohjaaminen liikennepuistossa sekä puiston ja viheralueen kunnossapito.
  • Päiväkeskus Pysäkki ry, 07/17 - 07/17, Päivittäisen ruuan valmistukseen osallistuminen ja ruuan vienti liikuntarajoitteisille asuntoon, yleisen järjestyksen ja siisteyden ylläpito päiväkeskuksessa, siivous, pyykinhuolto, uuden työntekijän perehdytystä ja opastusta sekä kotikäynneillä työparina toimiminen.
  • Päiväkeskus Pysäkki ry, 06/18 - 06/18, Päivittäisen ruuan valmistukseen osallistuminen ja ruuan vienti liikuntarajoitteisille asuntoon, yleisen järjestyksen ja siisteyden ylläpito päiväkeskuksessa, siivous, pyykinhuolto, uuden työntekijän perehdytystä ja opastusta sekä kotikäynneillä työparina toimiminen.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Hyvä
  • Ruotsi, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Osaan käyttää Microsoft Office ohjelmia kiitettävästi.

Ammatillinen osaaminen
Sosionomi opintojen kautta olen suorittanut AVEKKI- koulutuksen, lisäksi minulta löytyy hygieniapassi. Opintojen kautta tehdyt työharjoittelut ovat antaneet runsaasti kokemusta asiakkaan kohtaamisesta sekä erilaisista asiakasryhmistä. Lisäksi kesätyökokemukset ovat antaneet syvennystä esimerkiksi päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa tehtävään työhön.

Vapaa teksti
Opintojen kautta olen huomannut, että pidän päihde- ja mielenterveystyöstä. Työalue on mielenkiintoinen, omalla tavallaan rankka, mutta kuitenkin antoisa. Olen avoin kuitenkin kaikille sosionomin työtehtäville sekä työalueilla, asiakasryhmää sen enempää erittelemättä. Opintojen kautta olen työskennellyt lasten, erityislasten, nuorten, maahanmuuttajien, ikäihmisten sekä päihde-ja mielenterveysasiakkaiden parissa. Lisäksi olen suorittanut viimeisimmät harjoittelun lastensuojelun perhekuntoutuksen yksikössä, joka syvensi tietouttani ja osaamistani lastensuojelusta ja perhetyöstä. Olen valmis oppimaan ja haluan kehittää omaa ammattillisuuttani sosionomina. Luonteeltani olen rauhallinen, helposti lähestyttävä, sekä huumorintajuinen. Valmistun sosionomiksi 29.05.2019 ja suuntauduin opinnoissani palveluohjaukseen.

Ota yhteyttä
Virheitä