Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sukupuoli
Mies

Ikä
25 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2016

Koulutusala/laitos
Liiketalouden tutkinto-ohjelma, Savonia AMK

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tradenomi

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Kauppa, Liiketalous, Rahoitus ja vakuutus, Ravitsemis ja talous

Haettavat alueet

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Kokopäivätyö

Koulutus
  • Kajaanin Lukio, Ylioppilas, Ylioppilas, valmistunut 2014
Työkokemus
  • Posti Group Oyj, 08/2019 - 12/2019, Lajittelijana vastaan Postin tuotteiden ja palveluiden lajittelusta asiakkaalle. Työnkuva on laaja ja työtehtäviä on kymmeniä erilaisia Postikeskuksessa. Työssäni olen oppinut tehokkaaseen työskentelyyn sekä itsenäisesti että tiimissä.
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy, 05/2017 - 07/2019, Lajittelijana vastaan Postin tuotteiden ja palveluiden lajittelusta asiakkaalle. Työnkuva on laaja ja työtehtäviä on kymmeniä erilaisia Postikeskuksessa. Työssäni olen oppinut tehokkaaseen työskentelyyn sekä itsenäisesti että tiimissä.
  • Casa Bianca, 02/2016 - 04/2016, Ravintolatyöntekijänä vastasin ruuan tarjoilusta sekä raaka-aineiden valmistuksesta. Työ kehitti minua asiakaspalvelijana, koska olin päivittäin asiakkaiden kanssa tekemisissä. Työstäni sain kiitettävän palautteen. Olen ollut samassa työpaikassa myös aikaväleillä: 10/2014-12/2014 ja 05/2012-06/2012
  • DNA Oy, 03/2014 - 05/2014, Työtehtävänä oli asiakkaiden kontaktointi ja myyntityö puhelimen välityksellä. Työ kehitti myyntiosaamistani ja jokapäiväisen myyntityön avulla pystyin hahmottamaan myyntiprosessin eri vaiheita, joka tuki kehittymistäni työssä.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Osaan käyttää monipuolisesti tietoteknisiä laitteita ja olen erittäin nopea oppimaan uusia ohjelmia. Microsoft Office -ohjelmisto on minulle tuttu, ja olen suorittanut opiskeluaikanani kurssit sekä wordiin, että exceliin liittyen. Tämän lisäksi olen käyttänyt kyseisiä ohjelmia erilaisten koulutöiden tekoon, joka on syventänyt osaamistani.

Ammatillinen osaaminen
Liiketalouden tutkinto-ohjelmassa olen suorittanut kursseja myyntiin ja markkinointiin liittyen. Ensimmäisenä vuonna opiskelimme lisäksi kaikille yhteisten opintojen takia taloushallintoa ja yritystoimintaa. Erikoistuin myyntiin ja markkinointiin, koska se kiinnosti minua eniten, ja koska haluan tulevaisuuden työssäni olla mukana yrityksen liiketoiminnassa. Lisäksi liiketalouden tutkinnostani on paljon hyötyä, koska olen opiskellut myyntiä ja markkinointia, jossa asiakas on aina keskiössä. Näin ollen pystyn ajattelemaan asiakkaiden parasta ja ottamaan huomioon asiakaslähtöisyyden työtehtävissäni.

Työkokemukseni on mahdollistanut monenlaisten työskentelytapojen oppimisen. Postilla työskennellessäni työtehtävät ovat vaihdelleet, ja sitä kautta olen päässyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin ryhmissäkin. Tämän lisäksi asiakaspalvelua ja myyntityötä opin työskentelemällä DNA:lla.

Vapaa teksti
Haluan työllistyä tehtäviin, joissa pystyn soveltamaan opittua tietoa ja kokemustani opiskeluista ja työkokemuksestani. Tällaisia tehtäviä ovat esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin työtehtävät, HR-työtehtävät, erilaiset toimisto- ja taloushallintotehtävät sekä rahoitukseen ja sijoitustoimintaan liittyvät tehtävät.

Työnantajan tulisi valita minut, koska olen luotettava, tehokas sekä huolellinen työntekijä. Teen minulle määrätyt työtehtävät mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti. Pyrin aina asettumaan asiakkaan paikalle, ja antamaan asiakkaalle parhaimman ratkaisun.

Osaaminen verkossa: https://www.linkedin.com/in/arttu-mentila/

Ota yhteyttä
Virheitä