Opiskelijatöihin.fi

Bachelor of mechanical engineering

Sukupuoli
Mies

Ikä
21 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2018

Koulutusala/laitos
Bachelor of mechanical engineering

Suuntautuminen/erikoistuminen
Bachelor of mechanical engineering

Haettavat toimialat

Auto, Energia, Hallinto ja toimisto, IT, Kone ja metalli, Kuljetus ja liikenne, Luonnonvara ja ympäristö, LVI, Puu, Rakennus, Sähkö, Tekniikka, Teollisuus

Haettavat alueet

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Kesätyö

Koulutus
  • Lapinlahden Lukio ja kuvataide Lukio, Lukio, Ylioppilas, valmistunut 2017
Työkokemus
  • Moment Group, 9/2018 - jatkuu, Toimistotyöt, sähköposteihin vastaus
  • Transval, 3/2019 - 8/2019, Hyllytystyö
  • Isonen, 2015 - 2016, Isosen tehtävät
  • Nelko Oy, 4/2014 - 4/2014, Kalusteiden kokoaminen ja lähetys
  • Teollisuuslinkki Oy, 2/2014 - 2/2014, Inventaario, järjestely
Kielitaito
  • Englanti, Hyvä
  • Ruotsi, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Olen oppinut Solidworksin peruskäytön kahden kurssin avulla, sekä käynyt Excelin käyttöön liittyvän kurssin kiitettävällä arvosanalla. Olen lisäksi tehnyt paljon töitä tietokoneella nykyisessä työsuhteessa ja monia esitelmiä Powerpointin ja Wordin avulla, joista on kertynyt paljon hyvää peruskokemusta tietokoneella työskentelyyn.

Ammatillinen osaaminen
Varusmiespalvelus 1-9/2018. Ajokorttiluokka B.

Vapaa teksti
Olen tällä hetkellä tottunut tietokoneella tehtävään työhön ja nykyisestä työstä on kertynyt paljon hyvää toimistotyökokemusta. Koulutusalani pääaiheet ovat konetekniikka ja tuotantotalous ja voisin hyvin kuvitella tekeväni esimerkiksi suunnittelua tai myös muita tuotantoon ja tekniikkaan liittyviä työtehtäviä. Kaikenlaiset tuotannon ja tekniikan perustyötehtävät ovat itselleni arvokasta kokemusta, jota voin hyödyntää tulevaisuudessa esimerkiksi tuotannon kehittämisessä. Tulevaisuudessa kiinnostaisi mahdollisesti myös lentoliikenteeseen liittyvät työt ja liikkuva työ.

Olen töissä aina tunnollinen ja otan asioista reippaasti selvää, sitä kautta työt tulee tehdyksi tehokkaasti ja täsmällisesti. Olen myös kohtelias muita kohtaan ja tervehdin reippaasti, joka tekee työteosta paljon mukavampaa. Tulen aina ajoissa töihin ja terveet elämäntavat tukevat työntekoa ja terveenä pysymistä.

Ota yhteyttä
Virheitä