Opiskelijatöihin.fi

Rakennusarkkitehti

Sukupuoli
Nainen

Ikä
22 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2018

Koulutusala/laitos
Rakennusarkkitehtuurin tutkinto-ohjelma

Suuntautuminen/erikoistuminen
Rakennusarkkitehti

Haettavat toimialat

Kulttuuri ja taide, Rakennus, Tekniikka

Haettavat alueet

Iisalmi, Juankoski, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö

Koulutus
 • Lapinalahden lukio ja kuvataidenlukio, Ylioppilastutkinto, -, valmistunut 2018
Työkokemus
 • H&P rakentajat Oy, 24.6.2019 - 9.8.2019, Tein kaikenlaisia korjaustöitä, mm. maalaus- ja pihatöitä, epoksilattiakorjausta, ikkunoiden tiivistämistä, rakennussiivousta.
 • Taidemuseo Eemil, 8.6.2018 - 7.7.2018, Tein asiakaspalvelutyötä, siivousta, turvallisuusvalvontaa ja myyntiä. Työtehtäviini kuului myös pitää ja valmistaa opastettuja kierroksia ja perehdyttää uusia kesätyöntekijöitä.
 • Taidemuseo Eemil, 15.6.2017 - 14.7.2017, Tein asiakaspalvelutyötä, siivousta, turvallisuusvalvontaa ja myyntiä.
 • Kesko Oyj, 24.06.2020 - 26.08.2020, Tein töitä enimmäkseen kassalla.
 • , Savonia-ammattikorkeakoulu Oy, 1.10.2019 - 1.10.2020, Toimin Savonian Promotiimissä erilaisissa markkinointitehtävissä.
Kielitaito
 • Venäjä, Äidinkieli
 • Suomi, Kiitettävä
 • Englanti, Kiitettävä
 • Ruotsi, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Savonialla käytämme rakennussuunnitteluun enimmäkseen Revitiä, mutta myös Archicadin ja AutoCADin käyttö luonnistuu. Tietomallintaminen on hallussa ja osaan käyttää jonkin verran Solibria. Solibrin käyttöä opettelen paremmin tämän kevään aikana. Tykkään visualisoinnista, joten olen perehtynyt useaan visualisointiohjelmaan: Twinmotioniin, Enscapeen, V-rayhin ja Lumioniin. Lisäksi olen käyttänyt jonkin verran Fusion 360:ta ja Adoben ohjelmia. Myös Microsoftin ohjelmien käyttö sujuu hyvin ja osaan käyttää esimerkiksi Sokopro-projektipankkia.

Ammatillinen osaaminen
Olen suorittanut työturvallisuuskorttikoulutuksen keväällä 2019.

Vapaa teksti
Etsinnässä on harjoittelupaikka ja kesätyö tulevalle kesälle. Täydellistä olisi saada työpaikka, jossa voin suorittaa harjoittelun (3-4kk) ja olla töissä myös koko kesän. Olen käytettävissä ainakin toukokuun alusta elokuun loppuun saakka. Asun Kuopiossa, joten olisi kiva, jos työpaikka olisi Kuopiossa tai sen läheisyydessä. Tämä ei ole kuitenkaan ehdotonta ja työpaikan sijainnin suhteen voin hyvinkin joustaa. Haluaisin päästä töihin suunnittelutoimistoon ja siellä päästä kehittämään omia suunnittelu- ja tietoteknisiä taitoja ja soveltamaan jo opittuja asioita. Suunnittelutoimisto voi olla esimerkiksi arkkitehtitoimisto, insinööritoimisto tai kaavoituspalvelu.rnTiimityöskentely on mieluisinta, mutta myös yksin työskentely onnistuu. Olen valmis tekemään esimerkiksi pieniä avustavia töitä, suunnittelutyötä, mallintamista ja tarvittaessa myös vaativampia tehtäviä. Olen oma-aloitteinen ja positiivinen työntekijä. Osaan ja uskallan tarvittaessa kysyä apua, mutta luotan myös tarvittaessa omaan osaamiseen. Suhtaudun uusiin tehtäviin ja haasteisiin avoimin mielin ja tykkään oppia uutta. Tulen toimeen kaikkien kanssa ja olen sosiaalinen, joten uskon olevani hyvä lisä mihin tahansa työporukkaan. Teen kaikki tehtävät tunnollisesti ja tarkasti. Pyrin usein täydellisyyteen ja minussa on perfektionistin piirteitä. Osaan olla luova, mutta järkevä ja suunnittelussa pidän käytännöllisyyttä ja toimivuutta erittäin tärkeänä.

Osaaminen verkossa: https://www.linkedin.com/in/daryaborisova/

Ota yhteyttä
Virheitä  Käyttäjän tarkistus