Opiskelijatöihin.fi

Insinööri (AMK)

Sukupuoli
Mies

Ikä
23 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2017

Koulutusala/laitos
Tietotekniikan tutkinto-ohjelma

Suuntautuminen/erikoistuminen
Insinööri (AMK)

Haettavat toimialat

IT, Tekniikka, Viestintä

Haettavat alueet

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö

Koulutus
  • Joensuun lyseon lukio, Ylioppilas, Ylioppilas, valmistunut 6/2015
Työkokemus
  • Savonia-ammattikorkeakoulu, 3.6.2019 - 19.7.2019, Tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa web-pohjainen lisätyn todellisuuden (augmented reality, AR) sovellus Savonian suuhygienistiopiskelijoille sekä selvittää lisätyn todellisuuden toteutusmahdollisuuksia mobiililaitteilla ja etenkin web-pohjaisesti.
  • Palautustenkäsittelijä - asiakaspalvelija, 23.7.2018 - 31.7.2018, Työni koostui asiakaspalautuksina tulleiden tuotteiden käsittelystä, pakettien pakkaamisesta ja muista satunnaisista varastotöistä
  • ITC-Solution Group Oy, 1.6.2018 - 26.6.2018, Olin harjoittelijana mikrotukitehtävissä. Työtehtäviä olivat muun muassa laitteistoasennukset, ongelmatilanteiden ratkaisut, laitteistojen päivityksen, erilaisten käyttöjärjestelmien- sekä ohjelmistojen asennukset.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Tähtään full-stack ohjelmoijaksi. Front-end puolella minulta löytyy osaamista seuraavista tekniikoista: HTML5, CSS3, JavaScript, React, Vue. Backendinä on toiminut Node.js yhdessä Express.js:n kanssa. Tietokantaratkaisuina olen käyttänyt eniten MongoDB:tä sekä MySQL:ää. GitHub on ollut käytössä versionhallintatyökaluna sekä koulu- että omissa projekteissani.

Ammatillinen osaaminen
Monipuolinen ja perusteellinen ohjelmointiosaaminen, joka on syntynyt omien harrastusten ja opiskelujen johdosta.

Vapaa teksti
Olen erityisen kiinnostunut fullstack-koodaamisesta ja IoT-ohjelmoinnista. Haluan suunnitella ja toteuttaa moderneja ja asiakaslähtöisiä nettisivuja ja mobiiliratkaisuja. Pidän ongelmanratkaisusta ja uuden oppimisesta ja haluan luoda laadukasta koodia hyvien käytänteiden mukaisesti. Osaan ajatella asiakaslähtöisesti ja vankka pohjani mahdollistaa uusien asioiden ja tekniikoiden oppimisen nopeasti ja tehokkaasti.

Osaaminen verkossa: https://github.com/noravux/

Ota yhteyttä
Virheitä