Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sukupuoli
Nainen

Ikä
28 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2017

Koulutusala/laitos
Liiketalous

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tradenomi

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Kauppa, Liiketalous, Viestintä

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Osa-aikatyö, Kesätyö, Kokopäivätyö

Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Microsoft Office ohjelmista: Word, Excel, PowePoint. Adobe Photoshop ja Lightroom, perusteet Illustratorista ja InDesignista. Verkkosivualustat: WordPress ja Wix. Tuttuja ovat myös: Google Analytics, Mail chimp ja Canva. Käytän tällä hetkellä harjoittelussani aktiivisesti Webropolia ja Microsoft Teamsia. Olen harrastanut valokuvausta teinivuosista asti, joten tavoitteeni on laajentaa osaamistani myös videoihin ja editointiin.

Ammatillinen osaaminen
Tradenomiopintoihin on kuulunut kattavasti myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyviä kursseja ja valmistun vuoden 2020 aikana hyvillä arvosanoilla.

Vapaa teksti
Kiinostuksen kohteitani on digitaalinen markkinointi, viestintä, verkkosivut ja assistenttitehtävät. Olen vastuuntuntoinen innostuja, joka pyrkii aina tekemään parhaansa. Olen valmis tekemään hyvinkin monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja olen aina kiinnostunut oppimaan uutta. Minulla on runsaasti kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Luonteeltani olen tunnollinen tiimipelaaja. Teen ammatillisen harjoittelun Kuopion yrittäjillä viestinnän ja toimistotehtävien parissa, siirryn työelämään toukokuun 2020 aikana. rnrnKerron mielelläni lisää itsestäni, otathan yhteyttä!

Ota yhteyttä
Virheitä