Opiskelijatöihin.fi

rakennusarkkitehti

Sukupuoli
Nainen

Ikä
19 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2019

Koulutusala/laitos
tekniikan ala

Suuntautuminen/erikoistuminen
rakennusarkkitehti

Haettavat toimialat

Puu, Rakennus, Tekniikka

Haettavat alueet

Kuopio, Lapinlahti, Nilsiä, Siilinjärvi

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö

Koulutus
  • Lapinlahden lukio ja kuvataidelukio, Ylioppilastutkinto, kuvataide, valmistunut 2019
Työkokemus
  • Staffpoint oy, 01.05.2019 - 01.01.2020, Tarjoilija. Ravintolamestarit Oy -yrityksessä tarjoilijan, kahvilatyöntekijän sekä baarityöntekijän työtehtäviä. Lukuisissa erityyppisissä toimipisteissä.
  • Panorama bar & cafe, 01.01.2018 - 01.04.2019, Kahvilatyöntekijä. Kahvilatyöntekijän, baarityöntekijän ja tarjoilijan työtehtäviä.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Hyvä
  • Ruotsi, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
microsoft office työpöytäsovellukset - hyvä
AutoCAD - hyvä
Revit - perusteet

Ammatillinen osaaminen
työturvallisuuskortti suoritettu 18.12.2019
ajokorttiluokka - B

Vapaa teksti
Hei!
Olen ensimmäisen vuoden rakennusarkkitehti-opiskelija Kuopiosta ja etsin itselleni keväälle haalariharjoittelupaikkaa, missä saisin kokonaisvaltaisen kuvan rakennusalasta. Koen itse tärkeäksi sen, että saan kokemusta rakennustyömaalta ja konkreettisesta rakentamisen etenemisestä ennen kuin siirryn työelämään. Olen ollut kiinnostunut rakennusalasta pienestä asti mutta tähän mennessä mahdollisuutta rakennustyöskentelyyn ei ole ollut. Toivoisin ensikosketukseltani rakennustyömaalle paljon uutta tietoa sekä kokemusta. Haluaisin päästä osaksi hyvää työyhteisöä missä kehittää omaa osaamista ja luoda tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta rakennusalasta mutta olen erittäin reipas ja tottunut fyysiseen työhön, joten osaan tarttua ronskisti tuumasta toimeen. Oma-aloitteisuutta siis löytyy ja uskon tuovani hyvän lisän mihin tahansa työympäristöön, sillä olen kaikkien kanssa hienosti toimeen tuleva persoona.

Ota yhteyttä
Virheitä