Opiskelijatöihin.fi

Rakennusarkkitehti

Sukupuoli
Nainen

Ikä
20 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2019

Koulutusala/laitos
Tekniikan ala

Suuntautuminen/erikoistuminen
Rakennusarkkitehti

Haettavat toimialat

Hyvinvointi, Kauneudenhoito, Kauppa, Kulttuuri ja taide, Palveluala, Puu, Rakennus, Tekniikka

Haettavat alueet

Kuopio, Siilinjärvi

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö

Koulutus
  • Juvan Lukio, -, -, valmistunut 2019
Työkokemus
  • Juva ABC, 2/2019 - 8/2019, asiakaspalvelu, ruoanlaitto, burgerpiste
  • Salico OY, 10/2018 - 1/2019, Elintarvikkeiden valmistusta
  • Juvan Urheilijat, 5/2015 - 9/2018, Nuorten ja lasten ohjaamista ja harjoitusohjelmien laatimista
Kielitaito
  • Viro, Äidinkieli
  • Suomi, Kiitettävä
  • Englanti, Kiitettävä
  • Venäjä, Heikko
  • Ruotsi, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Wordin, excelin ja google sovelluksien (docs sheets jne.) sujuva käyttö onnistuu. AutoCAD ja REVIT sovelluksien käytto on hyvä/tyydyttävä.

Ammatillinen osaaminen
Hygieniapassi suoritettu 3/2017, Anniskelupassi suoritettu 4/2018, EA1 ja EA2 kurssit suoritettu 12/2018, Työturvallisuuskortti suoritettu 3/2020

Vapaa teksti
Minä haen haalariharjoittelupaikkaa yrityksien työmaille kedäkaudelle Kuopioon tai Siilinjärvelle toimimaan avustavana työntekijänä muille rakennustyömaan työntekijöille. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta rakentamisesta ,mutta siitä huolimatta olen todella innokas ja motivoitunut oppimaan uutta ja kehittämään taitojani teidän tiiminne kanssa, jotta voin harjoittelujeni aikana opittuja taitoja ja tietoja hyödyntää tulevaisuuteni ammatissa. Haalariharjoittelun lisäksi haen töitä asiakaspalvelun alalta, esimerkiksi S-markettiin, kahvilaan muualle kauppaan toimimaan asiakaspalvelijana. Kokemusta siitä löytyy puolelta vuodelta, kun toimin ravintolatyöntekijänä Juvan ABCllä. Kokemusta löytyy myös tarjoilijan osalta, sillä työkuvaani kuului annosten tarjoilua ja ruuan esillepanoa ja valmistusta. Vahvuuksiani ovat tarkkuus työtehtävissä, rento ja iloinen luonteeni, ongelmienratkaisu sekä luova mielikuvitus että kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Harrastuksena minulla toimii kuntosaliharjoittelu, lentopallo, maalaaminen ja sisustaminen. Painavien asian nostaminen, kantaminen eli rankka fyysinen työ ei ole minulle ongelma eikä kunto lopu kesken. Työntekijänä olen iloinen, pirteä ja reipas. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja yhteistyö muiden työntekijöiden kanssa sujuu ongelmitta. Hyvän yhteistyökyvyn omaamisen lisäksi omatoimisesti työskenteleminen ei oleminulle ongelma.

Ota yhteyttä
Virheitä