Opiskelijatöihin.fi

Wellness-liiketalous

Sukupuoli
Nainen

Ikä
31 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2018

Koulutusala/laitos
Liiketalous (tradenomi)

Suuntautuminen/erikoistuminen
Wellness-liiketalous

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Hyvinvointi, Kauneudenhoito, Kauppa, Kiinteistö, Liiketalous, Luonnontiede, Luonnonvara ja ympäristö, Matkailu, Palveluala, Rahoitus ja vakuutus, Ravitsemis ja talous, Tekstiili ja vaatetus, Terveydenhuolto ja sosiaalityö, Tiede, Viestintä

Haettavat alueet

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kokopäivätyö

Koulutus
  • Itä-Suomen yliopisto, Farmasia, Farmaseutti, valmistunut 2012
  • Verutum Oy, Myynnin ammattitutkinto, Apteekkisektori, valmistunut 2017
Työkokemus
  • Yliopiston Apteekki, 06/2012 - työsuhde voimassa, Farmaseutin tehtävät (asiakaspalvelu, lääkeneuvonta, yhteydenpito muun terveydenhuollon kanssa), myynnin- ja markkinoinnin edistäminen \"myma-tiimissä\"
  • Yliopiston Apteekki, 02/2012 - 06/2012, Opintoihin kuuluva harjoittelu
  • Yliopiston Apteekki, 04/2011 - 07/2011, Opintoihin kuuluva harjoittelu ja kesätyö
  • Suomen Lähikauppa Oy, 06/2010 - 08/2010, Asiakaspalvelu, kassatyö
  • Staffpoint Oy, 09/2008 - 04/2010, Asiakaspalvelu, kassatyö
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Microsoft Office: Word, Excel, Power Point, Outlook. Maxx-apteekkiohjelma. M-Files. Sosiaalinen media: Facebook, Instagram, LinkedIn. Etätyö: Zoom, Teams. Haluan oppia käyttämään uusia ohjelmia.

Ammatillinen osaaminen
Wellness-liiketoiminnan perusopinnot sekä ammattiopinnot (opintojaksotaulukko: https://www.savonia.fi/opiskele-tutkinto/tutkinnot-ja-hakeminen/opetussuunnitelmat/?yks=KK&krtid=1122&tab=6r). Valinnaisina opintoina mm. työhyvinvoinnin kehittäminen, henkilöstöjohtaminen organisaation kulttuurin rakentajana, henkilöstöjohtamisen käytännön soveltaminen, muutosjohtaminen, lean johtaminen sekä ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä opintoja. Lisäksi minulla on farmaseutin tutkinto (2012) ja myynnin ammattitutkinto (2017).

Vapaa teksti
Etsin harjoittelupaikkaa, jossa voisin suorittaa 3-(5kk) wellness tradenomin harjoittelun vuonna 2021. Minulla on usean vuoden työkokemus apteekista farmaseutin työstä ja ennen valmistumistani olen työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Farmaseutin työ on antanut minulle hyvät valmiudet asiakaspalveluun, asiakkaiden neuvontaan ja ohjaukseen, ongelmanratkaisuun, tarvekartoitukseen, myyntityöhön ja tiimityöskentelyyn. Työssäni olen vastuuntuntoinen, ahkera ja motivoitunut kehittymään ja kehittämään asioita. Hyvä asiakaskokemus ja sen kehittäminen ohjaavat työtäni. Syksyllä 2018 aloitin monipuoliset wellness-liiketalouden opinnot, jotka ovat kehittäneet osaamistani ja asiantuntemustani laaja-alaisesti hyvinvointipalveluiden ja liiketalouden saralla. Nyt etsinkin liiketalouden/hyvinvointialan harjoittelupaikkaa, jossa pääsisin soveltamaan opintojen tuomaa osaamista käytäntöön. Olen suorittanut kaikki opinnot ja teen tällä hetkellä opinnäytetyötä aiheesta työnantajakuvan kehittäminen. Kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti hr, työhyvinvointi sekä asiakaskokemuksen, myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, joiden parissa haluaisin työskennellä myös tulevaisuudessa. Muitakin työtehtäviä voi tarjota ja toimiala voi olla itselleni aivan uusikin. Harjoittelulta toivon ennen kaikkea monipuolisia työtehtäviä, joissa pääsee oppimaan uutta, haastamaan itseä ja kehittämään ammatillista osaamista (wellness-) liiketoiminnassa. Koska minulla on jo usean vuoden työkokemus, etsin ensisijaisesti palkallista harjoittelupaikkaa. Harjoittelun voisin aloittaa keväällä 2021. Olen työelämässä, joten toivon saavani tiedon harjoittelupaikasta hyvissä ajoin (mielellään 1,5-2kk ennen alkua). Asun Joensuussa ja ensisijaisesti toivon harjoittelupaikan löytyvän läheltä: Joensuusta tai Kuopiosta, mutta huippupaikan tullessa vastaan olen valmis lähtemään kauemmaskin. Etätyöhönkin olen valmis. Otathan yhteyttä, jos kriteerimme kohtaavat ja voisin olla sopiva harjoittelija yritykseenne. Keskustelen mielelläni tarkemmin erilaisista harjoittelumahdollisuuksista. :)

Ota yhteyttä
Virheitä