Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi, liiketalous

Sukupuoli
Mies

Ikä
26 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2017

Koulutusala/laitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tradenomi, liiketalous

Haettavat toimialat

Liiketalous, Viestintä

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu

Koulutus
 • Kajaanin lukio, ylioppilastutkinto, -, valmistunut 2013
Työkokemus
 • H&M Kajaani, Toukokuu 2018 - Joulukuu 2019, Kassatyöskentely, asiakaspalvelu, yleisesti myymälän tehtävät: kuorman purku, vaatteiden järjestäminen telineisiin ja hyllyihin, myymälän siisteyden ylläpito jne.
 • Kajaanin Mamselli, Maaliskuu 2013 - Joulukuu 2018, Laitoshuoltajan perussiivoukset, lattioiden peruspesut käyttäen lattianhoito- ja yhdistelmäkoneita, lattioiden vahanpoistot ja uudelleen vahaukset, ikkunanpesut, käyttöönottopesut.
 • Logistikas Oy, Helmikuu 2017 - Toukokuu 2017, Tuotteiden esipakkaus, eurolavojen hyllyttäminen trukilla.
 • Oy Eniro Finland Ab, Toukokuu 2015 - Heinäkuu 2015, Asiakaspalvelutyö numeropalvelussa, sekä Sentraalin asiakasyritysten ulkoistettujen asiakaspalvelujen hoitaminen puhelimitse sekä sähköpostitse.
 • Enia Oy, Toukokuu 2012 - Heinäkuu 2012, Saunalahden operaattorituotteiden markkinointi kuluttajasektorille puhelimitse.
Suosittelijat
 • H&M Kajaani, Virpi Heikkinen
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Kiitettävä
 • Ruotsi, Hyvä
 • Hollanti, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Microsoft Office -ohjelmat (Word, Excel, PP) hallussa, käyttöä harjoiteltu paljon opiskeluaikana. Valokuvauksen kautta myös Adobe Lightroom tuttu, ja perustaidot opittu ohjelman käytöstä. Opiskeluaikana harjoiteltu myös EmCe-taloushallinto-ohjelmaa. Yleisesti ottaen kaikki päivittäiset IT-taidot hallussa. WordPress, Wix sekä Webnode myös tuttuja opiskelujeni kautta.

Ammatillinen osaaminen
Liiketalouden tradenomin koulutusohjelman mukaisesti kaikki opinnot (kurssit) sekä opinnäytetyö suoritettu, jäljellä vain ammatillinen 3 kuukauden harjoittelu. Vaihto-opiskelujaksolla olen myös suorittanut lisäksi kansainvälisen brändäyksen, verkkoliiketoiminnan sekä hollannin kielen ja kulttuurin alkeiden kurssit.

Vapaa teksti
Olen kolmannen vuoden liiketalouden tradenomiopiskelija Savonia-ammattikorkeakoulusta, suuntautumislinjanani myynti ja markkinointi. Etsin harjoittelupaikkaa syksylle 2020, ammatillisen harjoittelun pituus 3 kuukautta. Ensimmäinen mahdollinen aloitusajankohta syyskuun alku kesätöiden vuoksi.rnrnEtsin harjoittelumahdollisuuksia ensisijaisesti markkinoinnin tehtävien parista, erityisesti digitaalinen markkinointi kiinnostaa. Myös myynti-, asiakaspalvelu- ja muut kaupallisen alan työtehtävät kiinnostavat suuresti. Työntekijänä olen hyvin luotettava ja ahkera. Pidän haasteista ja vastuusta, ja toivon myös työharjoittelun tarjoavan näitä minulle. Vahvuuksiani ovat kyky nopeaan tiedon ja taidon omaksumiseen sekä uuden oppimiseen. Lisäksi olen erittäin motivoitunut tarjoamaan täyden potentiaalini ja työpanokseni työharjoittelua varten. Heikkouteni on varsinainen, laaja-alainen työkokemuksen puuttuminen markkinoinnin saralla, joskin motivaationi oppia ja saada kokemusta alalta on hyvin suuri.

Ota yhteyttä
Virheitä