Opiskelijatöihin.fi

Wellness-tradenomi

Sukupuoli
Nainen

Ikä
23 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2019

Koulutusala/laitos
Wellness-liiketalous

Suuntautuminen/erikoistuminen
Wellness-tradenomi

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Hyvinvointi, Kauppa, Liiketalous, Palveluala, Viestintä

Haettavat alueet

Kuopio, Leppävirta, Siilinjärvi, Varkaus

Haettavat työn luonteet

Opinnäytetyö, Osa-aikatyö, Kokopäivätyö, Yrittäjyys

Koulutus
 • Kuopion klassillinen urheilulukio, Ylioppilastutkinto, Ylioppilastutkinto, valmistunut 2016
Työkokemus
 • Osuuskauppa PeeÄssä, 1.11.2018 - Nykyinen, Tarjoilija. Monipuoliset työtehtävät Kuopion Sokoksen ravintolamaailmassa. Asiakaspalvelu- ja myyntityö.
 • StaffPoint Oy, 1.6.2017 - 30.9.2018, Tarjoilija/Baarityöntekijä. Monipuoliset työtehtävät Olavinlinnan Oopperajuhlissa sekä muissa linnassa järjestetyissä tapahtumissa ja konserteissa.
 • Leppäkerttu Oy, 1.2.2015 - 30.9.2018, Uimavalvoja
 • Leppävirran Viri ry, 1.6.2015 - 1.5.2018, Liikunnanohjaaja. Yleisurheilu- ja voimisteluharjoitusten suunnittelu ja ohjaus. Toimitsijatyöt kilpailuissa.
 • Varkauden kaupunki, 3.1.2018 - 2.6.2018, Kouluavustaja
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Hyvä
 • Ruotsi, Tyydyttävä
 • Espanja, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Hallitsen Microsoft Office-ohjelmat erittäin hyvin.

Ammatillinen osaaminen
Wellness-tradenomin ammattiopinnoista suoritettu nyt noin puolet. Valinnaisissa opinnoissa olen esimerkiksi tekemässä 30 opintopisteestä koostuvaa Uudistava johtajuus-korkeakouludiplomia. Lisäksi olen valinnut opintoja henkilöstöhallinnon-, palkkahallinnon-, ja työhyvinvoinnin saralta. rnrnHygieniapassi on suoritettu vuonna 2018. rnB-ajokortti.rnLisäksi olen myös opiskellut Itä-Suomen avoimen yliopiston kautta Ravitsemustieteen perusopinnot 2018-2019.

Vapaa teksti
Etsin uusia haasteita ja minulla onkin vahva kiinnostus oppia lisää erilaisista liiketalouden työtehtävistä, oli kyseessä sitten taloushallinnon, henkilöstöhallinnon tai markkinoinnin liittyviä tehtäviä. Opintojeni suuntautumisen on wellness-liiketoiminta, mutta laajoilla valinnaisilla opinnoilla olen suuntautunut enemmänkin henkilöstöhallinnon ja johtajuuden opintoihin. Lisäksi olen perehtynyt työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä palkkahallintoon. Koen saaneeni opintojeni ansiosta laajaa osaamista niin kielistä, taloushallinnosta, yrittäjyydestä kuin myös henkilöstöhallinnon puolelta ja uskon näistä olevan hyötyä monissa työtehtävissä. Olenkin kiinnostunut vahvasti juuri henkilöstöhallinnon työtehtävistä ja toivon pääseväni harjoittamaan oppejani käytäntöön. Myös suuntautumiseni mukaisesti olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen kehittämisestä, joten työskenteleminen hyvinvointia edistävissä organisaatioissa kiinnostaa. Työkokemusta minulta löytyy melko laajalti ja keskeisimmässä roolissa työtehtävissäni ovat olleet ihmisten kohtaaminen ja asiakaslähtöisyys. Pidänkin paljon työstä, jossa pääsen kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja olemaan aidosti läsnä. Olen oma-aloitteinen ja koen omaavani hyvän paineensietokyvyn ja toimin hyvin kiireellisissä tai muuttuvissa ympäristöissä. Olen persoonaltani iloinen ja ihmisläheinen sekä minulla on vahva palo uuden oppimiselle. Uskon monipuolisesta työkokemuksesta että opinnoistani olevan hyötyä moniin työtehtäviin ja odotan myös innolla uuden oppimista, joten olen todella avoimin mielin monipuolisille työtehtäville. En pelkää uusia haasteita vaan pidän niitä parhaina tilanteina uuden oppimiselle. Pidän saamaani työkokemusta että opinnoistani jo saamaani oppia arvokkaana ja uskon, että näistä käteen jääneitä oppejani voin jalostaa myös tulevaisuuden työtehtävissä. Minulla olisi varmasti paljon annettavaa työhön ja siksi toivonkin, että pääsisimme keskustelemaan työharjoittelu mahdollisuuksista kasvotusten.

Ota yhteyttä
Virheitä  Käyttäjän tarkistus