Opiskelijatöihin.fi

Restonomi

Sukupuoli
Nainen

Ikä
21 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2019

Koulutusala/laitos
Savonia ammattikorkeakoulu Matkailu- ja ravitsemisala

Suuntautuminen/erikoistuminen
Restonomi

Haettavat toimialat

Matkailu, Palveluala, Ravitsemis ja talous

Haettavat alueet

Kuopio, Leppävirta, Siilinjärvi

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Kesätyö

Koulutus
  • Ammattiopisto Tavastia, Liiketalouden perustutkinto, Asiakaspalvelu- ja myynti, valmistunut Huhtikuussa 2018
Työkokemus
  • Erimover , Tammikuu 2020 - Jatkuu, Ryhmäliikunta tuntien suunnittelu ja ohjaus.
  • Citymarket Päiväranta, Tammikuu 2019 - Jatkuu, Työtehtäviin kuuluu päivittäistavarakaupan perus toimia mm. kuorman purkua sekä asiakaspalvelutilanteita. Lisäksi työskentelen kaupan omassa kahviossa.
  • S-market Idänpää, Kesäkuu 2017 - Joulukuu 2019, Työtehtäviini kuuluu kaikkea päivittäistavarakaupassa olevia toimia. Kassatyöskentelyä, kuormien purkua, pullokoneen pesua sekä erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Olen ollut myös vastuussa kaupan sulkemisessa.
  • NT-Box Hämeenlinna, Huhtikuu 2016 - Joulukuu 2016, Työtehtäviini kuului mm. asiakkaiden palvelua, kassan hoito, myymälän siisteydessä huolehtiminen, reklamaatioiden hoito, tavaroiden purku, tuotteiden esillepano ja tilityksen tekeminen. Liikkeessä työskenneltiin yksin. Tarvittaessa teen yritykseen vielä sijaisuuksia.
  • HPK Liiga Oy Fani-Shop, Syyskuu 2015 - Huhtikuu 2018, Työtehtäviini kuuluu asiakaspalvelu ja fanituotteiden myynti, tuotteiden esillepano, varaston ylläpito, tilityksen tekeminen ja myymälän yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Vastuullani on kaupan auki pitäminen ja kiinnilaitto työpäivän päätteeksi. Olen voittanut työssäni työyhteisön osakemyynti kilpailun. Kilpailussa tuli myydä osakkeita niin paljon kuin vain voi ja voitin kilpailun.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Ruotsi, Tyydyttävä
  • Englanti, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
IT- alan osaaminen on hyvä. Ohjelmistoja ja järjestelmät, joita käytän ovat: Windows 7, Windows 10, Office 2013, Office 2016, Photoshop, Illustrator ja Adobe. Olen oppinut käyttämään ohjelmia koulussa.

Ammatillinen osaaminen
Olen suorittanut hygieniapassin sekä ensiapukurssin. Lisäksi olen ehtinyt koulussa suorittaa esim. monipuolinen esimiestyö- kurssin.

Vapaa teksti
Haluaisin tehdä työtä asiakaspalvelu ammatissa, vielä ei ole varmuutta mikä olisi minun "unelmatyö". Tämän takia olen halukas kokeilemaan kaikkea sellaista mistä minulla ei ole entuudestaan kokemusta. Pidän työtehtävistä jotka tarjoavat jossakin määrin haastetta ja onnistumisia. En myöskään pelkää epäonnistumisia koska niistä koen kehittyvän vain parempaan suuntaan. Työnantajan tulisi valita minut sillä voin luvata että saat ahkeran ja tunnollisen työntekijän joka ei pelkää uusia työtehtäviä vaan suhtautuu kaikkeen erittäin avoimin mielin ja on halukas kokeilemaan uutta.

Ota yhteyttä
Virheitä