Opiskelijatöihin.fi

Taloushallinnon tradenomi

Sukupuoli
Mies

Ikä
28 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2019

Koulutusala/laitos
Liiketalous

Suuntautuminen/erikoistuminen
Taloushallinnon tradenomi

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Liiketalous

Haettavat alueet

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Haettavat työn luonteet

Osa-aikatyö, Kesätyö

Koulutus
 • Karttulan Lukio, Lukio, Ylioppilas, valmistunut 2013
 • Savon ammatti- ja aikuisopisto, Liiketalous, Myynti ja markkinointi, valmistunut 2013
Työkokemus
 • Opset Oy, 01.10.2018 - 01.01.2020, Vakuutusneuvoja
 • Interrent Oy (Europcar), 01.10.2015 - 01.08.2017, Autovuokrausvirkailija
 • Tokmanni Oy, 01.08.2014 - 01.05.2015, Myyjä
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Kiitettävä
 • Ruotsi, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Microsoft Office : Word, Excel, Powerpoint

Ammatillinen osaaminen
Laurea-ammattikorkeakoulun Internet business models- kurssi. Kyseinen kurssi käsitteli kattavasti tulevaisuuden liiketoimintaa ja sen siirtymistä internet ympäristöön.

Vapaa teksti
Suurin toiveeni on päästä työskentelemään taloushallinnon työhtehtävissä ja etenkin palkanlaskennan parissa työskentely on lähellä sydäntä. Haluaisin saada taloushallinnon työtehtävistä käytännön työkokemusta ja olenkin erittäin motivoitunut aloittamaan taloushallinnon työtehtävät. Minulta löytyy myös aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun parissa, joten myös asiakaspalvelutehtävissä tunnen olevani kuin kotonani.rnrnTyöntekijänä olen todella huolellinen oman työnjälkeni lopputuloksesta. Minulle on tärkeää varmistaa osaamiseni työtehtävissä joihin ryhdyn ja haluan antaa itsestäni kaiken. Minulle on myös erittäin helppoa sopeutua eri tilanteisiin ja työpaikan toimintatapoihin nopeallakin aikataululla. Haluan aina myös laajentaa osaamistani ja ajatustapojani ja olen kiinnostunut kuulemaan muiden toimintatavoista. Minulle on myös tärkeää ylläpitää työpaikalla hyvää ilmapiiriä ja autan mielelläni myös muita kanssa työskentelijöitä mahdollisuuksien mukaan. Vapaa-aikani käytän suurimmaksi osin urheilun parissa, pelaten tennistä tai juoksulenkillä.

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus