Opiskelijatöihin.fi

Konetekniikan insinööri

Sukupuoli
Mies

Ikä
22 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2019

Koulutusala/laitos
Konetekniikka

Suuntautuminen/erikoistuminen
Konetekniikan insinööri

Haettavat toimialat

Energia, Kone ja metalli, Luonnonvara ja ympäristö, Puu, Tekniikka, Teollisuus

Haettavat alueet

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Kesätyö

Koulutus
  • Kuopion Klassillinen lukio, Ylioppilas, normaali, valmistunut K-2017
Työkokemus
  • Selekta, 6/2020 - 8/2020, Rakennusapumies
  • Posti, 8/2018 - 7/2019, Postityöntekijä
  • Tekma, 6/2015 - 7/2015, Kesätyöntekijä
Suosittelijat
  • Postin entinen esimies
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Hallitsen Solidworksin käytön perusteet ja osaan mallinnella ja tehdä kuvat keskivaikeista kappaleista. Kevään aikana projektin yhteydessä tulee syvennyttyä varmasti hieman lisää mallintamiseen. Yleinen tietotekninen osaaminen omasta mielestäni erittäin hyvä ja harvoin tulee tilanteita tietokoneilla, jolloin ei osaisi tehdä ongelmalle mitään.

Ammatillinen osaaminen
Työturvallisuuskortti, vuoden varusmiespalvelus Kajaanissa tiedustelutehtävissä, A2- ja B-kortit. Toinen vuosi Savonialla konetekniikkaa menossa.

Vapaa teksti
Kaikki opiskeltavaan alaan liittyvä kiinnostaa, mutta tällä hetkellä erityisesti kunnossapito- ja huoltotehtävät sekä suunnittelu joissain määrin. Myös yleinen asioiden pyörittäminen kiinnostaa. Pidän kaikenlaisten teknisten laitteiden käytöstä, huollosta ja korjauksesta (moottoripyörät, tietokoneet, autot ym.) Olen luonnollinen ongelmanratkaisija ja otan asiasta selvää todella helposti, jos en tiedä. Olen hyvin nopea oppimaan uusia asioita ja hyödyntämään sekä soveltamaan näitä käytännössä. Tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen, johtaessani ihmisiä pyrin jatkuvaan vuorovaikutukseen ja jalat pysyy maassa. Työntekoni on huolellista ja en jätä asioiden tekoa puolitiehen, siitä seuraa muuten aina vaan enemmän hommaa pitkällä aikavälillä. Mielestäni sinun täytyisi valita minut, koska olen utelias, kehityshaluinen, tarkasti työskentelevä ja kaikesta kiinnostunut. Tässä olisi mahdolliselle työnantajalle hyvä tulevaisuuden sijoitus.

Ota yhteyttä
Virheitä