Opiskelijatöihin.fi

Tradenomi

Sukupuoli
Nainen

Ikä
21 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2019

Koulutusala/laitos
Liiketalouden tutkinto-ohjelma, taloushallinto

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tradenomi

Haettavat toimialat

Kauppa, Liiketalous, Palveluala

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Kesätyö

Koulutus
  • Kalajoen lukio , -, -, valmistunut Ylioppilas 06/2018
Työkokemus
  • Lassila & Tikanoja Oyj , 08.06.2020 - 04.09.2020, Työmaakoppi- ja loppusiivous
  • JukuPark Oy , 15.06.2019 - 11.08.2019, Grillityöntekijänä asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, grillituotteiden valmistusta ja tarjoilua
  • Siivouspalvelu SiraMix , 06.07.2018 - 01.04.2019, Rakennus- ja työmaasiivous ja yleistilojen ja uudiskohteiden siivous sekä kotisiivouksia
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Tyydyttävä
  • Ruotsi, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Olen tottunut käyttämään Microsoft Officen tarjoamia sovelluksia kuten Wordia, Exceliä ja PowerPointia. Tykkään oppia niistä koko ajan lisää ja soveltaa niitä eri tavoilla.

Ammatillinen osaaminen
Opinnoissani olen päässyt siihen pisteeseen, että kirjanpidon pääpiirteet olen sisäistänyt ja taloushallinnon ohjelmistoista Emce on tullut tutuksi. Parhaillaan syvennän tietojani ja taitojani. Lakipykäliin ja asetuksiin olen päässyt myös perehtymään tarkemmin opintojen aikana.

Hygieniapassi ja ajokortti minulta löytyvät.

Vapaa teksti
Kirjanpitoon ja ulkoiseen laskentaan liittyvät työtehtävät kiinnostavat itseäni kaikkein eniten. Myös muu asiakaspalvelu toimistotyössä tai kaupan alalla kiinnostavat. Numeroiden pyörittely on kuitenkin lempiasioitani. Olen käytännönläheinen ihminen, joten opin nopeasti tekemisen kautta. Työntekijänä annan aina kaikkeni ja omistaudun tekemiseeni täysillä, sillä motivaationi lähtee sisältä itsestäni. Rehti ja reipas asenne ovat vahvuuksiani. Tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen.

Ota yhteyttä
Virheitä