Opiskelijatöihin.fi

Tulevaisuuden työn osaaja

Sukupuoli
Nainen

Ikä
58 vuotta

Oppilaitos
Karelia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2021

Koulutusala/laitos
Tulevaisuuden työn osaaja

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tulevaisuuden työn osaaja

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Hyvinvointi, Liiketalous, Palveluala, Terveydenhuolto ja sosiaalityö

Haettavat alueet

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Opinnäytetyö, Osa-aikatyö, Kesätyö, Kokopäivätyö

Koulutus
 • Kuopion yliopisto, Yhteiskuntatieteet, Terveydenhuollon hallinto, valmistunut 1991
 • Savonlinnan terveydenhuolto-oppilaitos, Terveydenhuolto, Kansanterveystyö ja avosairaanhoito, valmistunut 1988
 • Pohjois-Karjalan sairaanhoito-oppilaitos , Terveydenhuolto, Sairaanhoito, valmistunut 1984
Työkokemus
 • Hoitokoti Mesikämmen Oy, 9/2018 - 10/2020, Vastaavana sairaanhoitajanaVastuu kahden yksityisen hoitokodin (asiakkaat neurologisia, päihde- ja mielenterveysasiakkaita) toiminnasta ja sen kehittämisestä henkilöstöhallintoineen.
 • Hovikumpu Oy, Siun sote, Hopearinne, Joensuun kaupunki, Joen Hoiva Oy, PKKSK, 8/2009 - 8/2018, Sairaanhoitajan tehtävät ja vastuu asiakas- ja potilastyöstä yksityisellä ja julkisella sektorilla. TYP-terveydenhoitajana vastasin työttömien työkykyarvioinneista ja jatkotoimenpiteistä yhteistyössä Kelan ja TE-keskuksen kanssa. Tein lyhyitä sijaisuuksia ja keikkatyötä.
 • Invalidiitto; Validia Oy, Joensuun kaupunki, Kontiolahden kunta, Joensuun Kuntohovi, PKO, 1/1998 - 4/2009, Liiketoimintajohtaja, projektipäällikkö, toimitusjohtaja, markkinointipäällikkö, henkilöstöpäällikkö. Kokonaisvastuu liiketoiminnasta, päävastuu projektien onnistumisesta tavoitteiden mukaisesti. Toimitusjohtajan tehtävien ohella henkilökohtaisia painopistealueitani olivat yhtiön strategian ja talouden johtaminen, laaja-alainen henkilöstöhallinto työsuhde-, työsuojelu-, ja työterveydenhuollon kokonaisuudesta.
 • Ilomantsin ja Tuupovaaran, Juuan ja Kiihtelys-Pyhäselän ktt:n kl:n terveyskeskukset, 12/1991 - 1/1999, Johtavan hoitajan tehtävät; hoitotyön johtaminen ja kehittäminen, henkilöstö- ja taloushallinto. Vastasin paitsi hoitotyön kehittämisestä myös henkilöstö- ja talousjohtamisesta omilla tulosalueillani. Vastuullani oli henkilöstöhallinto koko kirjollaan.
 • Kuopion yliopisto, Ilomantsin ja Tuupovaaran ktt:n kl, PKKS, Joensuun kaupunki, 2/1983 - 10/1993, Tutkija useissa projekteissa, sairaanhoitajan tehtävät erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa.
Kielitaito
 • Suomi, Kiitettävä
 • Englanti, Hyvä
 • Saksa, Hyvä
 • Ruotsi, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä olen käyttänyt eri ohjelmia - vahvimpina Mediatri- ja Hilkka-ohjelmat. Olen suorittanut digiosaamisen hyötykäyttäjäkurssin 11-12/2020. Käyn lisäksi parhaillaan työelämän digitaidot-kurssia. Osaan käyttää Office 365;n lähes kaikkia sovelluksia.

Ammatillinen osaaminen
Olen ylläpitänyt sekä sosiaali- ja terveydenhuollon että hallinon ja erityisesti henkilöstöhallinnon osaamistani lukuisilla, erilaisilla täydennyskursseilla. Toimitusjohtajatutkinnon suoritin 2007. Minulla on lisäksi hygieniapassi, voimassa olevat LOVE- ja ensiapuluvat. Ajokorttini on ABE.

Vapaa teksti
Olen rautaisen työkokemuksen ja kehittämistyön ammattilainen. Olen toiminut yli 20 vuoden ajan erilaisissa tulosvastuullisiin strategiseen ja operatiiviseen liiketoimintajohtamiseen sekä projektityöskentelyyn liittyvissä tehtävissä, joissa olen saanut käyttää monipuolisesti henkilöstöhallinnollista ja innovatiivista osaamistani. Näitä tietoja ja taitoja olen vahvistanut viimeaikaisilla henkilöstöhallinnon ja johtamisen kursseilla. Tällä hetkellä käyn ’Tulevaisuuden työn osaaja’ -koulutusta, joka sisältää muun muassa Lean ajattelun, palvelumuotoilun ja digiosaamisen verkkokursseja.
Palava haluni olisi päästä takaisin esimies-, asiantuntija -, projekti tms. tehtäviin.

Olen vastannut monien jopa koko organisaatiota koskevien onnistuneiden kehittämishankkeiden läpiviennistä, viestinnästä, raportoinnista sekä henkilöstöhallintoon liittyvistä tehtävistä.
Työtodistuksissani minua on arvioitu mm. energiseksi, paineensietokykyiseksi, tuloshakuiseksi, itsenäiseksi, innovatiiviseksi, oma-aloitteiseksi ja idearikkaaksi. Hyvää verkostoitumis- ja yhteistyötaitoani on kuvattu mm. seuraavasti: ”Lahja-Elina Vatasen sosiaaliset taidot, yhteistyökyky ja työtapa ovat poikkeavan korkeaa tasoa.”

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus