Opiskelijatöihin.fi

Tulevaisuuden työn osaaja

Sukupuoli
Mies

Ikä
47 vuotta

Oppilaitos
Karelia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2021

Koulutusala/laitos
Tulevaisuuden työn osaaja -koulutus/Karelia-ammattikorkeakoulu

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tulevaisuuden työn osaaja

Haettavat toimialat

Hallinto ja toimisto, Humanistinen ja kasvatusala, Kulttuuri ja taide, Tiede, Viestintä

Haettavat alueet

Joensuu, Kuopio

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kokopäivätyö

Koulutus
 • Joensuun yliopisto, suomen kieli, kulttuuriantropologia, kirjallisuus, humanistinen, valmistunut 2001
Työkokemus
 • Joensuun maakunta-arkisto, huhtikuu 2006, joulukuu 2006, helmikuu 2009, lokakuu 2013 - syyskuu 2006, toukokuu 2007, heinäkuu 2014, Tietojen syöttäminen arkistotietokantaan, laajojen arkistojen järjestäminen arkistokaavan mukaan ja arkistoluetteloiden laatiminen, perukirjaluetteloiden laatiminen.
 • Joensuun maakuntakirjaston musiikkiosasto, tammikuu 2005, huhtikuu 2019 - huhtikuu 2005, marraskuu 2019, Aineiston järjestäminen, asiakaspalvelu, hyllyvarausten etsiminen ja vieminen paikalleen, uutuuslevyjen käsittely, näyttelyiden ideointi, kokoaminen ja näyttelytekstien laatiminen, aineiston hankintaehdotusten tekeminen
 • SPR:n Kontti, Joensuu, heinäkuu 2020 - marraskuu 2020, Kirja-osaston työtehtävät, aineiston hinnoittelu ja järjestäminen myymälässä, suullinen asiakaspalvelu
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Hyvä
 • Ruotsi, Tyydyttävä
 • Ranska, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Tietokoneenkäyttäjän A-ajokortti suoritettu vuonna 2005.

Ammatillinen osaaminen
Olen valmistunut Joensuun yliopistosta vuonna 2001 pääaineenani suomen kieli, sivuiaineina kulttuuriantropologia ja kirjallisuus. Vuonna 2008 olen suoritanut asiakirjahallinnon ja arkistotoimen perustutkinnon, joka koostui kolmesta tentittävästä modulista sekä kirjoitelmasta.

Vapaa teksti
Ensisijaisesti haen kirjoittamiseen ja historian, erityisesti kulttuurihistorian kirjalliseen tallentamiseen liittyviä työtehtäviä. Erityisalaani on rock- ja popmusiikin historia. Olen kirjoittanut useampia aiheeseen liittyviä omakustanteisia kirjoja sekä yhden Aino ja Olla Teräsvuoren säätiön ja yhden Viestintätoimisto Kirjokannen kustantaman teoksen. Persoonana olen realistinen ja työntekijänä yritteliäs ja rehellinen. Olen tulevaisuuden työn osaaja -koulutuksessa.

Osaaminen verkossa: http://johnnynkatu.blogspot.fi

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus