Opiskelijatöihin.fi

Matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen

Sukupuoli
Mies

Ikä
27 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2021

Koulutusala/laitos
Restonomia/ kuopio

Suuntautuminen/erikoistuminen
Matkailu- ja ravitsemisalan kehittäminen ja johtaminen

Haettavat toimialat

Matkailu, Ravitsemis ja talous

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö

Koulutus
  • Keuda Nurmijärvi, Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Kokki, valmistunut 2014
Työkokemus
  • Validia oy, 01/2021 - 08/2021, Kokki, ateriapalvelutyöntekijä
  • Cafe pepe Cittari, 08/2018 - 08/2020, Lounas- ja ala carte kokki
  • Haukilahden ravintolat Oy, Ravintola E.T.Charlie, 10/20217 - 09/2018, Lounas- ja ala-carte kokki
  • Nurmijärvenkunta, Liikelaitos Aleksia, Heikkarinhelmi, 03/2015 - 09/2016, Lounasruuan valmistus
  • Nurmijärvenkunta, Liikelaitos Aleksia, 07/2014 - 03/2015, Kouluruuan valmistus
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Olen käyttänyt yksinkertaisia kassajärjestelmiä ja olen asikaslähtöinen henkilö.

Ammatillinen osaaminen
Omaan hygieeniapassin ja anniskelupassin. Tarvittaessa voin tehdä salmonella testin, tällä hetkellä asiasta on suullisesti todettu negatiivinen tulos.

Vapaa teksti
Olen ollut pääsääntöisesti lounaspaikoissa töissä haluaisin päästä kehittämään itseäni myös ala carten puolella ja myös baarityöntekijän työ kiinnostaisi minua tällä hetkellä. Ravintolamailma kiinnostaa minua tulevaisuudessakin.

Olen ahkera, luotettava, savuton nuori kokki. Työyhteisössä toimin joustavasti ja mukautuvasti edistäen tiimityöskentelyä tai yksin pyörittäen toimipistettä. Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olen restonomian ykkösvuosikurssin opiskelija ja haen koulun ohelle töitä.

Ota yhteyttä
Virheitä



    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus