Opiskelijatöihin.fi

Rakennustekniikan insinööri

Sukupuoli
Mies

Ikä
22 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2020

Koulutusala/laitos
Tekniikan ala

Suuntautuminen/erikoistuminen
Rakennustekniikan insinööri

Haettavat toimialat

Rakennus, Tekniikka

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Kesätyö

Koulutus
 • Pielaveden lukio, Lukio, -, valmistunut 2018
Työkokemus
 • YIT Suomi Oy, 5/2021 - 8/2021, Haalariharjoittelu, merkittävimmät työvaiheet: Merkittävimmät työvaiheet: purkutyöt, maanvaraisen laatan ja pintabetonilattioiden raudoitus, väliseinien muuraus, betonipintojen jälkityöt, holvien ja väliseinien talotekniikan läpivientien poraus, väliseinien mittaus ja kipsilevyväliseinien teko.
 • Pielaveden kunta, 8/2019 - 6/2020, Opettajan sijaisuudet, koulunkäynnin avustaja ja liikkuva koulu -koordinaattori
 • Sepa Oy, 5/2018 - 8/2018, Kattoristikoiden kokoonpano ja höylätavaran purku ja vastaanotto.
Suosittelijat
 • YIT Suomi Oy
 • Timo Soininen, vastaava työnjohtaja, entinen esimies, 050 5438721
 • Sanna Törrönen, työmaainsinööri, entinen esimies, 050 3901561
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Kiitettävä
 • Ruotsi, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Autocadin ja Revitin peruskurssi käyty koulussa. Autocad-osuudesta sain arvosanaksi 5 ja Revit-osuudesta 4 (arvosteluasteikolla 1-5). Exceliä on käytetty paljon enemmän ja sen käyttö onnistuu hyvin.

Ammatillinen osaaminen
Rakentamisesta kokemusta YIT:llä haalariharjoittelusta. Koulussa suuntaudun rakennesuunnitteluun, ja siihen liittyvistä kursseista olen tähän mennessä saanut arvosanoja väliltä 4-5 (arvosteluasteikolla 1-5).

Vapaa teksti
Suuntaudun koulussa rakennesuunnitteluun, sillä olen aina ollut todella kiinnostunut käytännön fysiikasta ja matematiikasta. Lukiossa kirjoitin luonnontieteet hyvin arvosanoin, joista paras arvosana tuli pitkästä matematiikasta, eximia cum laude approbatur.

Rakennesuunnittelussa kiinnostaa kaikenlainen uudis- ja korjaussuunnittelu. Talo- ja siltasuunnittelu on kiinnostanut jo ennen koulun alkamista. Laskeminen on erittäin mieleistä, ja myös rakennusfysiikka on todella mielenkiintoista. Tähän mennessä koulussa lempiaihe on ollut rakenteiden lujuuslaskenta.

Olen erittäin motivoitunut suunnittelusta, ja omaan erittäin hyvän pohjan laskemiseen ja sen soveltamisen käytäntöön. Tavoitteeni on päästä työpaikkaan, jossa voisin mahdollisesti suorittaa loput harjoittelut ja päästä etenemään työuralla jo opiskelujen aikana. Opinnäytetyön tekeminen yritykselle on myös toinen tavoite harjoittelujen lisäksi. Olen myös aiemmista töistä ja harrastuksista saanut loistavat tiimityötaidot.

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus