Opiskelijatöihin.fi

Tietotekniikan insinööri

Sukupuoli
Mies

Ikä
20 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2021

Koulutusala/laitos
Insinööri (Savonia AMK)

Suuntautuminen/erikoistuminen
Tietotekniikan insinööri

Haettavat toimialat

IT, Puu

Haettavat alueet

Kuopio

Haettavat työn luonteet

Osa-aikatyö

Koulutus
  • Riveria (Valtimon toimipiste), Metsäkoneenkuljetus, Metsäkoneenkuljettaja, valmistunut 12.12.2019
Työkokemus
  • Tossavainen Ky, 01.12.2018 - 30.12.2020, Metsäkoneenkuljetus, Lavetin (c-Kortti) kuljetus, Huolto ja ylläpito työt.
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Kiitettävä
  • Ruotsi, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
C# on kielenä ainut jota nyt koulussa on opetettu ja siitä on kohta perusteet hanskassa. Pythonin alkeita yrittänyt opetella myös ja nekin siinä kehkeytyy pikkuhiljaa. Tietokoneen käyttö on aika normi tallaaja tasoista ja ongelmatilanteista selviän itse yleensä jos niitä tulee.

Ammatillinen osaaminen
Ammatillinen osaamiseni on raskaan kaluston ja huollon ja kuljetuksen puolella toistaiseksi. Tietokoneen käyttö onnistuu vallan mainiosti ja Office 365 ohjelmat on tuttuja. Kortteja löytyy Kuormaauton kuljetukseen (C-kortti, Ammattipätevyys (EI DIGI-Korttia!!!)) , kun taas sitten löytyy hygieniapassi, Työturvallisuuskortti, Tieturvallisuuskortti, Tulityökortti, Luonnonhoitokortti.

Vapaa teksti
Töinä pystyn tekemään mitä vuan sovitaan tehtäväksi. Tälläisenä 20v jamppana olen nopea oppimaan uusiin tehtäviin ja jos jotakin sovitaan tehtäväksi niin se tehdään.
Osaamiseni painottuu enemmän raskaan kaluston kuljetukseen ja asennukseen, mutta tietokonetta vaativat tehtävätkin onnistuu itseltäni vallan mainiosti. Ei ole ongelma jos työssä tarvitsee liikkua, oma fyysinen kunto on luokkaa sitä, että nostan paljon ja jaksan toimia normaali paineessa vuan juoksupojan hommat voi muille jättää.
Kaikessa kokonaisuudessaan osaamiseni on mekaanisten laitteiden nippelitietoja ja työkokemusta mitä on tullut entisessä työpaikassa. Omatoimisessa tietotekniikaan perehtymisessä ja tässä mitä koulun kerinnyt aloitella niin koodaaminen ei ole itsellä vahvin osaamisalue, mutta C# onnistuu jo jollain lailla, lisäksi tietokoneet on siis tuttuja laitteita itselle siinä määrin että Office 365 sovelluksien käyttö on keskivertoa nopeampaa.

Miksi minä?
Omat arvoni on muotoutuneet hyvin ollessani isälläni töissä ja nähnyt sen yrittäjän puolenkin näistä touhuista. Työt mitä sovitaan tehtäväksi tehdään, Luottamus on ehdoton, Sillon kun tehdään töitä niin tehdään eikä vatkata jossain saikulla.
Mahdollinen alkava työsuhde voi tuurissaan kestää pitkään ja olla hedelmällistä siinä vaiheesa kunhan koulutukseni loppuu ja pääsen täysipäiväisiin hommiin jos haette siis.
Toki nyt siis etsin osa-aika hommia siinä mielessä, että arkena aamut ja päivät menee koulun parissa, mutta ilta- ja yötyöt on pöydällä tällä hetkellä, viikonloppu ja keikka duunit passaa myös.

Olen mies joka ei pelkää töitä.


Ota yhteyttä
Virheitä    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus