Opiskelijatöihin.fi

Sosionomi AMK

Sukupuoli
Nainen

Ikä
33 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2021

Koulutusala/laitos
Sosionomi / Iisalmen kampus

Suuntautuminen/erikoistuminen
Sosionomi AMK

Haettavat toimialat

Humanistinen ja kasvatusala, Palveluala, Terveydenhuolto ja sosiaalityö

Haettavat alueet

Kuopio, Lapinlahti, Maaninka, Siilinjärvi

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö

Koulutus
 • Savon ammatti- ja aikuisopisto, Matkailualan perustutkinto, Matkailupalvelujen tuottaja, valmistunut 2009
 • Kuopion Klassillinen luki, Lukio, Ylioppilas, valmistunut 2007
Työkokemus
 • Kokkolan Halpahalli Oy, 21.3.2014 - työsuhde voimassa- opintovapaalla, Myyjän eri tehtävät; myös kassavastaavana toimiminen
 • K-market Vuorela , 1.9.2009 - 19.3.2014, myyjän eri tehtävät
 • Kylpylähotelli Rauhalahti, 1/2009 - 5/2006, Latinosjumpan ohjaaja
 • Maccoy Marketing Oy, 06/2008 - 07/2008, Kesätyö; leirintäalueen ravintolassa ja kaupassa työskenteleminen sekä vapaa-ajanohjaajana toimiminen
 • Niiralan Kulma, 06/2007 - 07/2007, Kesätyö; siivoustoimi
Suosittelijat
 • Halpahalli Siilinjärvi / Tero Karttunen - 020- 7183841 / tero.karttunen@halpahalli.fi
 • Harjamäen toimintakeskus/ Virpi Anetjärvi - 044- 7401676
Kielitaito
 • Suomi, Äidinkieli
 • Englanti, Hyvä
 • Ruotsi, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Omaan hyvät atk- taidot omaksua käytössä olevia järjestelmäohjelmia ja opin nopeasti uusia asioita. rnTyöharjoittelussa olen tutustunut Lifecare ohjelmaan. rnWordin, excelin ja powerpointin käyttö onnistuu hyvin.

Ammatillinen osaaminen
Hätäensiapu kurssi on suoritettu koulun puolesta syksyllä 2021. rnHygieniapassi kortti suoritettu v. 2007 rnAvekki-koulutus suoritettu koulun puolesta syksyllä 2021. rnAjokortti B-luokka, auto käytössä.

Vapaa teksti
Olen ollut harjoittelussa kehitysvammaisten päivätoimintakeskuksella, jossa viihdyin todella hyvin. Olin myös viikon ajan kehitysvammaisten asumisyksikössä. Pintakosketusta on siis tullut myös kehitysvammaisten kanssa työskentelemisestä. rnrnOpintoja on vasta takana kohta vuosi, joten suuntautuminen on vielä hieman auki, mutta tällä hetkellä kiinnostukseni kohdistuu etenkin kuntouttavaan työtoimintaan/ ammatilliseen kuntoutukseen, mutta haluaisin päästä työskentelemään monipuolisesti erilaisissa sosiaalialan töissä. Tietenkin toivon saavani hyvän perehdytyksen työnkuvaan, sillä näin opiskelijana koen sen olevan erityisen tärkeää oppimisen ja sujuvan työskentelyn kannalta. rnrnItselläni on myös kaksi lasta, joista toisella on asperger. Eli lapsien kanssa työskentely myös onnistuu, vaikka lähtökohtaisesti en ole suuntautunut opinnoissani varhaiskasvatuksen puolelle. Haluaisin mahdollisesti myöhemmin suorittaa Nepsy- koulutuksen, sillä siitä voisi olla apua oman lapseni kanssa kuin työelämässäkin. rnrnHarrastan liikuntaa ja tanssia ja olen ohjannut myös tanssitunteja, joista koen olevan hyötyä myös erilaisissa ohjaajan töissä eri kohderyhmillä. Vapaa-ajalla tykkään myös suunnitella erilaisia tapahtumia ja juhlia. rnrnMinusta saisi hyvän työkaverin/ sijaisen, sillä työkaverini ovat kuvailleet minua rauhalliseksi ja tarkaksi työntekijäksi sekä myös iloisesta asenteestani olen saanut palautetta niin työkollegoilta kuin asiakkailta. Olen myös toiminut työpaikan luottamusmiehenä. rnrnHarjoittelupaikassani sanottiin, että hallitsen laajoja kokonaisuuksia asiakastyössä sekä omaan hyvän tilannetajun. Koen olevan hyötyä myös järjestelmällisyydestäni ja hyvästä muististani, sillä useat päivämäärät/kellonajat jäävät helposti mieleeni. Olen ollut työpaikalla vastaavana hoitaen erilaisia laskutuksia, asiakastilien ylläpitoa, tilityksiä ja tilauksia, joista koen olevan hyötyä useassa työtehtävässä. rnrnOlen työskennellyt noin 11 vuoden ajan asiakaspalvelutyössä, joten omaan mielestäni hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, jotka ovat erityisen tärkeitä etenkin sosiaalialalla. rnrnPystyn aloittamaan työt heti tammikuun 2022 alusta alkaen opintojeni ohella. Etsinnässä myös ensi kesäksi koulutusta vastaavaa työtä, josta elokuun alusta alkaen opinnot jatkuvat harjoittelujaksolla.

Ota yhteyttä
Virheitä  Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

  Käyttäjän tarkistus