Opiskelijatöihin.fi

(Ympäristötekniikan) insinööri

Sukupuoli
Nainen

Ikä
25 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2018

Koulutusala/laitos
Ympäristötekniikka

Suuntautuminen/erikoistuminen
(Ympäristötekniikan) insinööri

Haettavat toimialat

Luonnonvara ja ympäristö

Haettavat alueet

Joensuu, Kontiolahti, Outokumpu, Polvijärvi, Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Maaninka, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Opinnäytetyö, Kesätyö

Koulutus
  • Savonlinnan lyseon lukio, lukio/ ylioppilas, Ylioppilas, valmistunut 2018
Työkokemus
  • Servica Oy, 11.12.2020 - -, Osa-aikaisena opintojen ohella Kuopion yliopistollisessa sairaalassa erilaiset lähetti- ja kuljetustehtävät, kuten tavaroiden ja lähetysten toimittaminen osastoille ja näytteiden kuljettaminen laboratorioiden ja leikkaussalien välillä sekä autokuljetukset eri aluelaboratorioiden välillä.
  • Servica Oy, 31.05.2021 - 29.08.2021, KYS:ssa postien lajittelu ja jakaminen, tavaroiden, lähetysten ja näytteiden toimittaminen sairaalan sisäisesti sekä KYS:n ERVA-alueella (autokuljetukset).
  • Servica Oy, 25.5.2020 - 31.08.2020, KYS:ssa erilaiset lähetti- ja jätehuoltotehtävät: osastojen jätteiden ja kierrätettävien lajikkeiden kuljetus ja lajittelu, postien lajittelu ja jakaminen, tavaroiden, lähetysten ja näytteiden toimittaminen sairaalan sisäisesti sekä KYS:n ERVA-alueella (autokuljetukset).
  • Servica Oy, 03.06.2019 - 16.08.2019, KYS:ssa erilaiset lähettitehtävät, jotka sisältivät tavaralähetysten toimisttmista ja näytekuljtuksia sairaalan sisäisesti.
  • Myyrmäen Huolto Oy, 11.06.2018 - 13.07.2018, Taloyhtiöiden piha- ja viheralueiden siistiminen sekä tiedostojen siirtäminen paperiversioista sähköiseen muotoon.
Suosittelijat
  • Myyrmäen Huolto Oy: Antti Kämäräinen, 040 524 3890, antti.kamarainen@myyrmaenhuolto.fi
  • Servica Oy: Juuso Hämäläinen, 044 426 0452, juuso.hamalainen@servica.fi
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Hyvä
  • Ruotsi, Heikko
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
AutoCAD ja QGIS ohjelmien perusteet

Ammatillinen osaaminen
Työturvallisuuskortti, ajokortti B (+hygieniapassi, anniskelupassi sekä isos- ja tutor-koulutus)

Vapaa teksti
Haluaisin päästä oppimaan uutta ja saamaan käytännönkokemusta ympäristöalan tehtävistä. Opinnoissa valmistumisesta puuttuu viimeinen työharjoittelu ja opinnäytetyö, joten niitä olen ensisijaisesti hakemassa. Ympäristöalan tehtävistä erityisesti kiinnostaa ympäristömittauksiin ja näytteenottoihin liittyvät tehtävät, mutta olen hyvin avoin kaikenlaisille alan tehtäville, sillä ala kiinnostaa kokonaisvaltaisesti.rnTyöntekijänä olen reipas, positiivinen, iloinen ja halukas oppimaan uutta. Olen saanut aikaisemmilta työnantajiltani positiivista palautetta positiivisesta ja iloisesta asenteestani sekä hyvästä työskentelystä. Tulen helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pystyn työskentelemään niin yksin kuin yhdessä, muiden kanssakin.

Ota yhteyttä
Virheitä



    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus