Opiskelijatöihin.fi

Restonomi

Sukupuoli
Mies

Ikä
22 vuotta

Oppilaitos
Savonia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2021

Koulutusala/laitos
Matkailu-, ravitsemis- ja talousala

Suuntautuminen/erikoistuminen
Restonomi

Haettavat toimialat

Hyvinvointi, Liiketalous, Matkailu, Palveluala, Ravitsemis ja talous, Viestintä

Haettavat alueet

Kuopio, Siilinjärvi

Haettavat työn luonteet

Harjoittelu, Osa-aikatyö, Kesätyö

Koulutus
  • Taidelukio Lumit, Lukio, Ylioppilas, valmistunut 2020
Työkokemus
  • Barot\'s, 1.2.2021 - -, Ravintolatyöntekijä
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Hyvä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Perus tietotekninen osaaminen hyvällä tasolla. Olen käyttänyt useita eri toiminta-alustoja ja verkko-ohjelmia. Some maailma on myös hyvin tuttua ja hallitsen senkin kohtalaisen hyvin.

Ammatillinen osaaminen
Ammatillista osaamista on kertynyt työelämässä jo melkein vuoden verran Barot\'s nimisessä burgeri ravintolassa ja alan opinnot ovat jo hyvässä vauhdissa ensimmäistä vuotta. Minulta löytyy hygieniapassi, anniskelupassi ja ajokortti. Minulta löytyy myös hyvät ammatilliset yhteistyötaidot ja työelämässä on kerinnyt kehittyä erinomainen kiireen ja paineensietokyky.

Vapaa teksti
Etsin osa-aikatyötä, kesätyötä tai mahdollista harjoittelupaikkaa. rnrnOlen luonteeltani hyvin positiivinen ja rauhallinen, mutta aikaansaava ja oma-aloitteinen. Tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa, mutta itsenäinen työ luonnistuu myös erittäin hyvin. Minulla on jatkuva uuden oppimisen halu ja haluankin päästä kehittämään itseäni eri osa-alueilla. Olen nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita. Jos pitäisi kuvata itseäni yhdellä lauseella sanoisin, että \"olen työtä ja vastuuta pelkäämätön tyyppi\". rnrnOlen avoin kaikelle uudelle missä pääsen oppimaan ja kehittämään itseäni lisää, mutta päällimmäisenä kiinnostaisivat erilaiset tapahtuma-alan hommat ja ravintolamaailma. Asiakaspalvelu ja myyntityö listalla myös.

Ota yhteyttä
Virheitä



    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus