Opiskelijatöihin.fi

Sosionomi

Sukupuoli
Nainen

Ikä
29 vuotta

Oppilaitos
Karelia-ammattikorkeakoulu

Aloitusvuosi
2015

Koulutusala/laitos
Sosiaali- ja terveysala

Suuntautuminen/erikoistuminen
Sosionomi

Haettavat toimialat

Palveluala, Terveydenhuolto ja sosiaalityö

Haettavat alueet

Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Valtimo, Kuopio, Siilinjärvi

Haettavat työn luonteet

Osa-aikatyö

Koulutus
  • Savon ammatti- ja aikuisopisto, Lähihoitaja, Kuntoutuminen, valmistunut 5/2013
Työkokemus
  • Kysteri, 02/2012 - 12/2014, Lähihoitajan tehtävät terveyskeskuksen vuodeosastolla, lääkehoito
  • Niinikoti Oy, 04/2013 - Keikkatyötä edelleen, Kehitysvammaisten ohjaaja, lääkehoito
  • Rinnekotisäätiö, 05/2016 - 08/2016, Ohjaaja/lähihoitajan tehtävät kehitysvammaisten sekä mt-asiakkaiden parissa, lääkehoitos-
Suosittelijat
  • Niinikoti Oy, Eija Kaipainen, 0405783658
  • Rinnekotisäätiö, Heli Pasanen, 050 414 5636
Kielitaito
  • Suomi, Äidinkieli
  • Englanti, Hyvä
  • Ruotsi, Tyydyttävä
Erityisosaaminen

Tietotekninen osaaminen
Potilas-/asiakastietojärjestelmät: Hilkka, Pegasos, Mediatri ja Domacare. Näiden lisäksi olen tehnyt työvuorolistoja Työvuorovelholla ja tehnyt sekä hoitanut hoivayrityksen laskutuksia Osuuspankin yritysohjelmalla.

Ammatillinen osaaminen
Lääkekoulutus (marraskuussa päivitys), hygieniapassi, ensiapukurssi juuri päivitetty, ajokortti löytyy. Lähihoitaja koulutuksen lisäksi olen 1.5-2 vuotta opiskellut sosionomiksi.

Vapaa teksti
Tykkään työskennellä ihmisten parissa ja auttaa heitä, olen myöskin avoin uusille asioille ja haluan kehittyä mitä ikinä teenkin. Rehellisellä, positiivisella ja ahkeralla luonteellani olen aina pärjännyt ja siitä on aiemmissa työpaikoissani tykätty. Haluan oppia kokoajan uutta, ottaa vastuuta ja haastaa itseäni, niin töissä kun tärkeän harrastukseni eli lentopallon parissa. Olen siis urheilullinen ja tottunut kurinalaisuuteen, mutta osaan myöskin ottaa rennosti ja huumori kulkee sopivasti mukana. Minulle tärkeää on työpaikan positiivinen ilmapiiri, sekä toisten ihmisten kunnioittaminen ja heidän mielipiteen huomioon ottaminen. Kuuntelen, olen läsnä ja minulle jokainen ihminen on samalla viivalla, oli kyseessä työkaveri tai asiakas. Asiakasryhmällä keiden kanssa työskentelen ei ole väliä, mutta erityisesti kiinnostukseni on mielenterveys- ja päihdeasiakkaissa sekä nuorissa ja kehitysvammaisissa. Lisäksi olen tehnyt työpaikallani Niinikodilla toimistohommia työvuorolistojen teosta laskutuspuoleen, joten myöskin sellaiset työt kiinnostavat. Olen nopea oppimaan uusien ohjelmien ja laitteiden käytön, joten myöskään uusissa tilanteissa sormi ei mene suuhun!

Ota yhteyttä
Virheitä



    Saat sähköpostiisi kopion opiskelijalle lähettämästäsi viestistä.

    Käyttäjän tarkistus